Güney: Alanya'yı dizayn ediyoruz

2017 yılında yapılacak olan çalışmalar ve devam eden projelerle ilgili bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Alanya'da büyükşehirin yatırımları devam ediyor.

Güney: Alanya'yı dizayn ediyoruz

2017 yılında yapılacak olan çalışmalar ve devam eden projelerle ilgili bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Alanya'da büyükşehirin yatırımları devam ediyor.

02 Ocak 2017 Pazartesi 21:54
Güney: Alanya'yı  dizayn ediyoruz
 Yatırımların tamamını hizmetin ustası olan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in çalışmalarıyla gerçekleştiriyoruz. Alanya'yı en güzel şekilde dizayn ediyoruz" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, 2017 yılında yapılacak olan çalışmalar ve devam eden projelerle ilgili konuştu. Büyükşehir Yasası'ndan sonra bir yapılanma süreci geçirdiklerini ve  Alanya'da da büyükşehir belediyesinin tüm birimleriyle birlikte yapılanmasını tamamladığını belirten Koordinatör Güney, "Şuanda vatandaşlarımızın hizmetini en iyi şekilde yapmak için var gücüyle çalışıyor. Bildiğiniz gibi Sayın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in de Alanya'ya gelerek bizzat vatandaşlara ilettiği gibi artık 'Alanya'da her ay bir yatırımın ya temelini atacağız, ya açılışını yapacağız' şeklinde bir açıklaması olmuştu. Geçtiğimiz aylarda Alanya'nın tamamını ilgilendiren Hal Projemizin temelini attık. Hızlı bir şekilde de süreç devam ediyor. Bundan sonra ki süreçte de Alanya'da ki yıllardır süre gelen, yapılamayan ve yılan hikayesine dönen büyük yatırımların tamamını hizmetin ustası olan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in çalışmalarıyla gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki günlerde tekrar Katı Atık Tesisi ile ilgili temel atma sürecini yaşayacağız. Ak Köprü'nün son aşamasına gelindi. Orayla ilgili artık kamulaştırma çalışmaları da yapıldı ilave ve bağlantı yollarının oranın da açılışı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Diğer büyük yatırımlarında projesini büyükşehir belediyesinin yaptığı köprülü kavşaklar ve çevre yolunun çalışmaları da sürüyor. Burasıyla ilgili de önümüzde ki günlerde temel atma töreni organize edilecek. Bu törene Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'da katılacak. Köprülü kavşaklarında ihalesi sonuçlandı. Onu da 2017 yılı içerisinde hizmete sunmaya çalışacağız" dedi.
'EN İNCE DETAYLARA KADAR ARAŞTIRIYORUZ'
Alanya'da önemli yatırımların takipçisi olduklarını söyleyen Güney, "Alanya merkez ile ilgili Atatürk Caddesi ve Ahmet Tokuş Caddesi gibi bu bağlantılı yollarla ilgili önemli bir proje çalışması gerçekleştiriyoruz. İnşallah projesi bittikten sonra vatandaşlarımızın da onayına sunarak burada da çalışma yapacağız.  Alanya'yı büyükşehir belediyesi olarak çok güzel bir şekilde dizayn etmeye çalışıyoruz. Alanya'ya iyi gelecek tüm konuları en ince detayına kadar araştırıp o şekilde yapıyoruz" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 02.01.2017 21:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81