Gözler Türel'de

Alanya kamuoyunu ayağa kaldıran Halk Otobüsleri ve Plaj Büfeleri devirleriyle ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bugün meclis toplantısında açıklama yapacak.

Gözler Türel'de

Alanya kamuoyunu ayağa kaldıran Halk Otobüsleri ve Plaj Büfeleri devirleriyle ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bugün meclis toplantısında açıklama yapacak.

09 Şubat 2017 Perşembe 20:44
Gözler Türel'de


Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yanı sıra, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve CHP İlçe Başkanı Ali Takavut'un da dile getirip tepki gösterdiği halk otobüsleri ve plaj büfeleri devirleri ile ilgili olarak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in bugün Büyükşehir Meclis Toplantısında açıklama yapacağını söyledi. Güney, "Bu önemli açıklamaları www.antalya.bel.tr den canlı olarak izleyebilirsiniz" dedi.

ANTALYA'YA METRO GELİYOR
Öte yandan Muratpaşalı muhtarlarla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, toplu ulaşımdan, kentsel dönüşüme birçok önemli değişim ve projenin Antalyalıların belediyeye olan güveni sayesinde, sorunsuz gerçekleştiğine dikkat çekti. Türel ayrıca, Konyaaltı Liman’dan Kundu’ya kadar Muratpaşa’nın içerisinden geçen bir metro hattının 2019’dan sonraki dönemde yapılabileceğini söyledi.  Gelecek yıllarda Muratpaşa’nın metro ile tanışabileceğini belirten Başkan Menderes Türel, "Konyaaltı Liman’dan Kundu’ya kadar Muratpaşa’nın içerisinden geçen bir metro hattı 2019’dan sonraki dönemde yapılabilecek. Ön hazırlıklarını şu anda yürütüyoruz. Görevde biz oluruz olmayız onu Allah bilir ama en azından geleceği de düşünerek, 2019’dan sonrayı da planlayıp bugünden bunun hazırlıklarını yapıyoruz. Bunlar Antalya’da Allah’ın izniyle, sizlerin çabaları ve destekleri ile olacak. Birçok hayal olmaz deniliyorken bugün nasıl gerçekleşiyorsa iş bilen kadrolar görevde olursa bunların hayalden gerçeğe dönüşmemesi için hiçbir sebep yok" diye konuştu.
Son Güncelleme: 09.02.2017 21:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81