Festivale tam not

Bu yıl ilk kez düzenlenen Alanya Uluslararası Bisiklet Festivali, Kestel mahallesinden-Kızılkule'ye kadar devam eden şehir kortejinin ardından sona erdi.

Festivale tam not

Bu yıl ilk kez düzenlenen Alanya Uluslararası Bisiklet Festivali, Kestel mahallesinden-Kızılkule'ye kadar devam eden şehir kortejinin ardından sona erdi.

14 Ekim 2018 Pazar 20:14
Festivale tam not

Festival.com.tr ile Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen ve Alanya Doğa Sporları Kulübü (ALDOSK) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD)in destek verdiği festivale 200’ün üzerinde bisikletçi katıldı.
BİSİKLETÇİLER DİM ÇAYI VE SYEDRA'YA PEDAL ÇEVİRDİ
Festivalin ilk günü Dim Mağarası ve Dim Çayını gezen katılımcılar, akşamları kamp alanında düzenlenen konser eşliğinde eğlendi. Festivalin son günü Kestel Mahallesinden başlayan korteje Alanya'lı bisiklet severler de katıldı. Yaklaşık 300 bisikletçinin bir araya geldiği kortej renkli görüntüler oluşturdu.
BİSİKLETÇİLERE KIZILKULE VE TERSANE GEZDİRİLDİ

Türkiye'nin farklı yerlerinden gelen 100 den fazla çadırın yer aldığı Kestel'deki kamp alanından başlayan kortej Kızılkule'de sona erdi. Kortej sonrası bisikletçilere Tarihi Kızılkule ve Tersane gezdirildi. Festivale katılan bisikletçiler Alanya'da Dim Çayına ve Kızılkule'ye hayran kaldıklarını ve seneye mutlaka geleceklerini belirtti.
ALANYA SOKAKLARI BİSİKLETLERLE ŞENLENDİ
Gezen bisikletçiler daha sonra Alanya çarşısını gezip teleferiğe binerek Alanya Kalesi’ni gezdi.
Gaziantep, Hatay, Mersin, Aydın, İzmir ve Konya'dan festivale katılan bisikletçiler; 'İlk defa düzenlenen bir festival olmasına rağmen çok başarılı bir organizasyon, Alanya zaten çok güzel bir şehir gelecek seneki festivali iple çekiyoruz' dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81