Esnafın sorununu 'Şahin' çözüyor

Esnafın sorununu 'Şahin' çözüyor

18 Eylül 2017 Pazartesi 21:31
Esnafın sorununu  'Şahin' çözüyor
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Konaklı Mahallesi’nde esnafların aydınlatması olmayan ve bakımsız olan alt geçitten dolayı yaşadığı sıkıntıyı çözmek adına çalışma başlattı.
 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Konaklı Mahallesi’nde Caretta Relax Otel çevresinde bulunan esnafların yaşadığı sıkıntıya anında müdahale etti. O bölge de bulunan 9 otel müşterisinin yanı sıra öğrencilerin de sıkça kullandığı alt geçidin ışıksız ve bakımsız olmasından dolayı esnaflar durumu ALTSO Başkanı Şahin’e bildirdi. Şahin’de esnafların mağduriyetini gidermek adına alt geçitte aydınlatma ve bakım çalışmalarının başlatılması için kendi tuttuğu işçilere çalışmaya başlama talimatı verdi.
‘ALLAH ŞAHİN’DEN RAZI OLSUN’
Çalışmalar devam ederken bölge esnaflarından da Başkan Şahin’e teşekkür geldi. Esnaflardan Ahmet Ruşen, “Ben buranın esnafı olarak, bu alt geçitti çeşitli problemler oluyordu.  Işıklar yanmıyordu.  Fayanslar çöküktü. Buradan geçerken turistler korkuyordu. Bizlerden rica ediyorlardı, bizlerde gerek el feneri gerekse de telefon ışığıyla geçiriyorduk alt geçitten. ALTSO Başkanımız Sayın Mehmet Şahin, yaşanan bu sıkıntıyı gidermek adına buranın eksiklerinin giderlerini kendisi üstlendi. İşçiler geldiler burada çalışmalara başladılar. Tahmin ediyorum kısa bir süre zarfında bu alt geçit eksiksiz bir hale getirilecek. Ben başta Başkan Şahin olmak üzere tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 18.09.2017 22:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81