En ücra köşeye kadar hizmet

En ücra köşeye kadar hizmet

05 Aralık 2017 Salı 21:02
En ücra köşeye  kadar hizmet
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Batı bölgesinde bulunan 27 Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi. Muhtarlara mahallerinde planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yücel, Alanya’nın en ücra köşesine kadar hizmet götürdüklerini belirterek, “En büyük desteği sizlerden ve halkımızdan alıyoruz” dedi.
Konaklı Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıya Başkan Yardımcısı Adem Er, Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut, Kırsal Hizmetler Müdürü Menderes Sivri, batı bölgesi hizmet birimlerinin yetkilileri ve muhtarlar katıldı.
Alanya’da planlan yatırımlar hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Yücel, sadece yol, altyapı, asfalt değil sosyal ve kültürel alanlarda da belediye olarak büyük yatırım projeleri olduğunu söyledi. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda batı bölgesi muhtarlarını tek tek dinleyen ve not alan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Merkezde yapılan ve devam eden dev yatırımlarımızın yanı sıra kırsal mahallelerimizin kalkınmasında önemli rol oynayan, yol, altyapı, sosyal ve kültürel projelere de büyük önem veriyoruz. Bu amaçla doğu ve batı mahallelerinde düğün salonu, okul, gençlerimiz için gençlik merkezleri gibi yatırımlara öncelik veriyoruz.” dedi.
Tek tek söz alarak sorunlarını Başkan Yücel’e ileten muhtarlar, “Şu ana kadar gerek başkanımıza gerekse amirlerine ilettiğimiz her konuda geri dönüldü ve yardımcı olundu. Özellikle Belediye Başkanımıza taleplerimizi iletmemiz yetiyor. Bölgemize yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz. Her zaman Başkan Yücel’in yanındayız.” diye konuştular.
Muhtarlara yeni belediye binası, yeni alınan araçlar ve GES projesi hakkında da bilgi veren Başkan Yücel, “ Önümüzdeki Cumartesi günü yeni aldığımız araçların tanıtımı, yeni belediye binamızın temel atma ve GES’in açılışını yapacağız. Bu açılış ve temel atma törenimize Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli de teşrif edecekler. Alanya’yı geleceğe taşıyacak bu projelerimizin tanıtımı ve açılışına tüm muhtarlarımızı davet ediyorum. Çünkü bu eserleri sizlerin ve halkımızın desteği ile hayata geçiriyoruz. Destekleriniz ve katılımlarınız için  hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
Son Güncelleme: 05.12.2017 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81