Demirkaya İnşaat'tan yaşanılası mekanlar

Alanya’nın önde gelen inşaat firmalarından Demirkaya İnşaat sahibi Yusuf Demirkaya ile kısa bir söyleşi yaptık. Kahvelerimizi yudumlarken yaptığımız bu samimi sohbete bir göz atalım.

Demirkaya İnşaat'tan yaşanılası mekanlar

Alanya’nın önde gelen inşaat firmalarından Demirkaya İnşaat sahibi Yusuf Demirkaya ile kısa bir söyleşi yaptık. Kahvelerimizi yudumlarken yaptığımız bu samimi sohbete bir göz atalım.

19 Ocak 2017 Perşembe 20:13
Demirkaya İnşaat'tan  yaşanılası mekanlar


-Yusuf Demirkaya kimdir?
1968 yılında Payallar, Alanya doğumluyum. İlköğretim eğitimini tamamladıktan sonra ticaret hayatına tarım işleri ile başladım, daha sonra 2007 yılında Konaklı ve Alanya'nın farklı yerlerinde projelere imza atarak inşaat sektörüne adım attım. Bunun yanı sıra 2011 yılında kurmuş olduğum Bims ve Asmolin fabrikası ile inşaat malzemeleri konusunda da faaliyet göstermekteyiz. Evli ve 3 çocuk babası olan Yusuf Demirkaya ticaret de kalite, konfor ve güveni prensip haline getirmiştir.

-Demirkaya İnşaat’ın yeni projesinden bize bahsedermisiniz?
Demirkaya İnşaat’ın Konaklı merkezde hayata geçirdiği ''Zümrüt Konakları'' projesi 4 blok 64 daire ve 17 Dükkandan oluşmaktadır. Şehir merkezinin konforu ile doğanın yeşilini birleştiren Zümrüt Konakları projesinin %70'i tamamlanmış olup daire satışlarımız başlamıştır. 3+1, 2+1 ve dubleks seçeneklerinden  oluşan daireler ultra lüks konforu sağlayarak, Alanya ve Konaklı’da hızla sesini duyurmaktadır.
Peyzaj ve rekreasyonel alanlara oldukça geniş yer vererek, insaların doğa ile bağlantısını da güçlendirmek istedik. Demirkaya İnşaat olarak bu konuda da Konaklı’da örnek teşkil etmeye devem edeceğiz.

-Zümrüt Konakları projenizi ne zaman tamamlamayı öngörüyorsunuz?
Zümrüt Konakları projesini Temmuz ayında tamamlamayı düşünüyoruz, sonrasında ise hali hazırda farklı projelerimiz var, onlarla Konaklı bölgesinde yaşanabilir yeni yatırımlar yapmayı düşünüyoruz.

Sohbetimizi sonlandırırken, Zümrüt Konakları projesinin sunumunu izlerken, yeşilin, maviye bu kadar yakın olduğu bir başka örnek aklımıza gelmedi. Denize 3 dakika yürüme mesafesinde ki konut projesi, şehir merkezine 5 dakikalık mesafe ile Konaklı’nın en göze çarpan projesi olmuş. Sohbetimiz sona ererken, son olarak okurlarımıza söylemek istediklerini sorduğumuz Yusuf Demirkaya, ‘Alanya ve Konaklılı hemserilerimizi ofisimize bir çay, kahvemizi içmeye, tanışmaya bekleriz, Zümrüt Konakları’nın teknik özellikleri ve konumunu görmeden ev satın almasınlar’dedi.
Son Güncelleme: 19.01.2017 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81