DEDENİN YÜZÜ GÜLDÜ

DEDENİN YÜZÜ GÜLDÜ

11 Aralık 2017 Pazartesi 20:28
DEDENİN  YÜZÜ GÜLDÜ
Büyükpınar Mahallesi’nde üç zihinsel engelli çocuğuyla birlikte derme çatma bir kulübede yaşayan 83 yaşındaki Mehmet Kesen’in yüzünü Büyükşehir Belediyesi güldürdü. 
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3 sene önce eşini kaybeden 83 yaşındaki kalp hastası Mehmet Kesen ve birlikte yaşadığı üç zihinsel engelli evladına sıcak bir yuva kurdu.  Mehmet Dede, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hediye edilen konteyner evde yaşamını daha rahat sürdürebilecek. Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney,  Büyükpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Kaya ile birlikte Kesen Ailesi’nin ev sevincine ortak oldu. Mehmet Dede, “Her tarafı dökülen yağmur ve fırtınada içinde oturmaktan korktuğumuz bir barakada yaşıyorduk. Şu an o kadar mutluyum ki kelimelerle anlatamıyorum. Bundan sonra sıcacık yuvamız oldu” diyerek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e ve diğer yetkililere teşekkür etti. 
 
Son Güncelleme: 11.12.2017 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81