Çaya uçan otomobilin imdadına itfaiye yetişti

Çaya uçan otomobilin imdadına itfaiye yetişti

29 Ekim 2017 Pazar 19:56
Çaya uçan otomobilin  imdadına itfaiye yetişti
Alanya’da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil çaya uçtu. Uçan araçta mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından son anda çıkartılıp boğulmaktan kurtarıldı.
Olay, dün öğle saatlerinde Yeniköy Mahallesi Saçkesiği Mevkiinde meydana geldi. Kadir Zararsız idaresindeki 07 NOP 03 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Delice Çayı'na uçtu. Şiddetli yağış nedeniyle çayın su seviyesinin yükselmesi ve akıntının sürükleyici olması nedeniyle Kadir Zararsız ile eşi araçta mahsur kaldı. Aracın sele kapıldığını gören çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbarı üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye ekipleri yoğun bir çalışma sonunda Kadir Zararsız ve eşini kurtardı.
 
 
Son Güncelleme: 29.10.2017 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81