Çavuşoğlu güven tazeledi

Alanya Kuyumcular Ve Gümüşçüler Odası Genel Kurulunu dün Alanya Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Çavuşoğlu güven tazeledi

Alanya Kuyumcular Ve Gümüşçüler Odası Genel Kurulunu dün Alanya Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

29 Mart 2018 Perşembe 20:25
Çavuşoğlu güven tazeledi

Mevcut Başkan Hasan Çavuşoğlu’nun tek aday olarak girdiği kongreye Alanya'daki oda başkanları, Alanyaspor Şimşekler Taraftar Grubu Lideri Fatih Aslan, ve kuyumcu esnafı katılım gösterdi. Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp'in divan başkanlığını yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporları ve gelir gider bütçelerinin okunmasının ardın Başkan Çavuşoğlu konuşmasını yapmak için kürsüye geldi. 
'KISITLI İMKANLARLA ODAYI AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ'
Genel kurulda aday çıkmadığı için tekrardan aday olduğunu belirten Çavuşoğlu "Genel kurulumuz tüm Alanya’mıza kuyumcu esnafımıza hayırlı olsun. Benim bu genel kurulda yeniden başkan olma düşüncem hiç yoktu. Ama kimse bu göreve talip olmadığı için odaya sahip çıkmak yine bizim üstümüze kaldı.  Odamızın 100 üyesi olduğu için gelirlerimiz çok düşük. İmkânlarımız kısıtlı. Emekli olan genel sekreterimizin tazminatını bile kendi imkânlarımız ile ödedik yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte. Tabi biz kendi imkânlarımızı da odaya destek olaraktan esnaflarımıza hizmet yapmak için bu odayı ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bunca yoğun işimizin gücümün arasında esnafımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Odanın adı kuyumcular olunca adı çok büyük ama şirket olanlar ticaret odasına kayıtlılar. Bu anlamda da baktığımızda tabi kuyumcular odası eskiden beri kurulu şimdi burada bu odayı kapatmak da bize düşmez. Ayakta tutmak için bir kez daha arkadaşlarımızla odaya sahip çıkmaya niyetlendik. Çünkü görüşmelerimiz neticesinde kimse buraya başkan olmak istemiyor.  100 üyeli bir oda ve imkanları kısıtlı, gerekirse kendi cebinden takviye yaptığımız bir oda. Biz odayı ayakta tutmaya çalışıyoruz. Geçmiş dönemde benimle çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde ise benimle çalışan arkadaşlara da başarılar diliyorum" dedi. 

İŞTE ÇAVUŞOĞLU’NUN YÖNETİMİ
Çavuşoğlu'nun konuşmasının ardından oy kullanma işlemlerine geçildi. Yeniden başkan seçilen Hasan Çavuşoğlu’nun yönetiminde şu isimler yer aldı: Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Mahmut Pelitoğlu, Hüseyin Girenes, Mehmet Kamburoğlu, Mehmet Köroğlu, Feyzullah Karadağ, Ömer Şimdi. Denetim Kurulu Asil Üyeler: Nuri Kaptanoğlu, Ayhan Ünver, İsmail Yıldırım.” – Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81