BÜYÜK YATIRIMLAR

BÜYÜK YATIRIMLAR

04 Aralık 2017 Pazartesi 19:04
 BÜYÜK YATIRIMLAR
Büyükşehir Koordinatörü Güney, Alanya’ya yapılan yatırımları aktardığı açıklamasında yeni yatırımların da ne zaman başlayacağını belirtti. Büyük yatırımlar ile Alanya’yı kalkındırmaya devam edeceklerini ifade eden Güney,  çevre yoluna ikinci katlı kavşak, yeni otogar, Alanyaspor Kamp Merkezi, Kent Park projelerinin önümüzdeki yıl temelinin atılacağını vurguladı. 
 
GELECEK YIL AÇILACAK

Antalya BŞB Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Büyükşehir’in Alanya’da yaptığı ve bundan sonraki süreçte yapacağı yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. 2014’te faaliyete başlanmasıyla 1 yıllık yapılanma sürecinin ardından yatırım planlamasının yapıldığını belirten Güney, kırsal mahallelerde altyapı sorunlarının giderildiğini ve birçoğunu sıcak asfaltla tanıştırdıklarını söyledi. Hal sorununun 100 milyonluk yatırımla, katı atık sorununun da 62 milyonluk yatırımla çözüleceğini aktaran Güney, hasta yakınlarının yararlanacağı 3 milyonluk tesisin de gelecek yıl hizmete açılacağını ifade etti. 

YATIRIMLARA DEVAM

Dim çayına Ak Köprü, kadınlar plajı, aşevi gibi yatırım ve hizmetleri de hatırlatan Güney, çevre yoluna ikinci katlı kavşağın da yeni yıl ile birlikte hizmete gireceğini belirtti. Güney, yeni otogar, Alanyaspor Kamp Merkezi, Kent Park projelerinin ise önümüzdeki yıl temelinin atılacağını vurgulayarak  “Sadece yatırım değil, sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerini Alanya’da gösteriyoruz.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Alanya’ya Büyükşehir Belediyesi’nden büyük yatırımlar getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 04.12.2017 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81