Börü’yü izlediler

Türk Ocakları Alanya Şubesi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sinema etkinliği Şube Yönetimi ve Gençlik Kollarının katılımı ile gerçekleşti.

Börü’yü izlediler

Türk Ocakları Alanya Şubesi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sinema etkinliği Şube Yönetimi ve Gençlik Kollarının katılımı ile gerçekleşti.

07 Ocak 2019 Pazartesi 20:36
Börü’yü izlediler

Türk Ocakları Gençlik Kolları Başkanı Mali Müşavir Alper Göksu yaptığı açıklamada; “ Yakın tarihimizin önemli hadiselerini konu alan “Börü” filmini başarılı bir şekilde ele alan Alper Çağlar başta olmak üzere tüm ekibi kutluyorum. Börü filminin sinemada gerçekleştirilen finaline, 15 Temmuz Destanını tüm akıcıyla etkili bir şekilde ele alan filmi tüm vatandaşlarımızı izlemeye davet ediyoruz. Şunu eklemek istiyorum ki Türk Ocakları, her türlü darbe girişimine karşı demokrasinin ve Türk milletinin yanındadır. Türk Ocakları, kurulduğu 1912’den beri bu millete hizmet etmeyi kendisine ülkü edinmiş, feraset sahibi Türk milliyetçisi münevverlerin karargâhıdır. Bu yolda, dünden bugüne hizmet edenlerin hepsi muteber ve emin adamlardır. Biz, bir bütün olarak, Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Sakarya’ya, 15 Temmuz’dan Fırat Kalkanına kadar pek çok savaşta ve hain terör örgütleriyle mücadelede vatan ve millet uğrunda hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı, hürmet ve rahmetle anıyoruz. Allah Türk milletinin yâr ve yardımcısı olsun.” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81