Böbrek hastasından hayırseverlere rica

Alanya’nın Saray Mahallesi’nde yalnız yaşayan 51 yaşındaki Havize Altun, 1980’den bu yana böbrek yetmezliği rahatsızlığı ile yaşıyor.

Böbrek hastasından hayırseverlere rica

Alanya’nın Saray Mahallesi’nde yalnız yaşayan 51 yaşındaki Havize Altun, 1980’den bu yana böbrek yetmezliği rahatsızlığı ile yaşıyor.

09 Ağustos 2018 Perşembe 22:30
Böbrek hastasından  hayırseverlere rica

Engelli Sağlık Kurulu tarafından yüzde 64 engelli teşhisi konulan ve sadece engelli maaşı ile yaşamını sürdüren Altun, fiziksel aktivitelerinin çok kısıtlı olduğu için çalışamadığını söyledi. Engelli maaşı ile ancak ev kirası ve mutfak gibi ev ihtiyaçlarını karşılayabildiğini söyleyen Altun, evde sıkıldığı zaman dışarı çıkıp çevreyi görmek istediğini ancak yürüyünce de aşırı yorulduğunu ifade ederek hayırseverlerden elektrikli bisiklet yardımı istedi. Altun, “38 yıldır böbrek yetmezliği rahatlığım var. Alanya’da yalnız yaşıyorum ve rahatsızlığımdan dolayı çalışamıyorum. Geçimimi aldığım engelli maaşı ile sürdürüyorum. Evde sıkılınca dolaşmak istiyorum ama yürüyünce aşırı yoruluyorum. Günlük kullanım için bir elektrikli bisiklet istiyorum. Ancak maddi durumum yeterli olmadığı için alamıyorum. O yüzden hayırseverlerden yardım bekliyorum. Özel kullanım için çok pahalı olanlarından değil, iki tekerli olanlar olsa bana yeter” diye konuştu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81