Bir destek de Şahin'den geldi

“Suriye'yi soğuk ve açlıktan, insanlığı utançtan kurtaralım” adlı yardım kampanyası düzenleyen Alanya Dayanışma Platformu’na bir destek de ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’den geldi.

Bir destek de Şahin'den geldi

“Suriye'yi soğuk ve açlıktan, insanlığı utançtan kurtaralım” adlı yardım kampanyası düzenleyen Alanya Dayanışma Platformu’na bir destek de ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’den geldi.

29 Aralık 2016 Perşembe 01:52
Bir destek de  Şahin'den geldi


Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, kendisini ziyaret eden ALDAP yöneticilerine “ALTSO ailesi olarak Suriye’deki drama kayıtsız kalmayız” dedi. Şahin, bir insanlık dramının yaşandığı Suriye için başlatılan kampanyaya oda olarak da şahıs olarak da destek vereceğini belirtirken, “Suriye’deki drama, oradaki kardeşlerimizin çığlığına sessiz kalamazdık. Kıymetli ALDAP yöneticilerine teşekkür ediyorum. Türk halkının ne kadar kadirşinas bir millet olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterelim. Ben hem şahsen hem de oda olarak üzerime düşeni yapmaya hazırım. ALTSO olarak biz büyük bir aileyiz. Alanya iş dünyasını da kampanyaya desteğe davet ediyorum” dedi.
“KURU GIDA VE KULLANILMAMIŞ GİYECEK”
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür eden ALDAP Başkanı Sait Durusoy da, “500 bin insanın hayatını kaybettiği, milyonlarca insanın da olağanüstü şartlarda yaşamını sürdürdüğü Suriye’deki kardeşlerimize destek vermek istedik. Kuru gıda ve kullanılmamış kıyafetleri yardım olarak göndereceğiz. 3 Ocak gününe kadar Hacımemişler Camii önündeki çadırımızda yardımları kabul ediyoruz” şeklinde konuştu.
Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (ALKOD) Başkanı Ömer Göker de kampanyanın önemine dikkat çektiği konuşmasında, “ALTSO Başkanımıza verdiği destek nedeniyle teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Biz Suriye’deki kardeşlerimiz için üzerimize düşeni yapalım. Halkımızın verdiği ve vereceği desteğe de teşekkür ederiz” dedi.
ALDAP Yöneticileri toplantının son bölümünde 31 Aralık da saat 20:00 da Alanya Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirecekleri “Mekke’nin Fethi” programına da Alanya halkını davet ettiler.
Son Güncelleme: 29.12.2016 01:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81