Belediye personeline eğitimler devam ediyor

Alanya Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek ve kendilerini geliştirebilmek adına personeline eğitim vermeye devam ediyor.

Belediye personeline eğitimler devam ediyor

Alanya Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek ve kendilerini geliştirebilmek adına personeline eğitim vermeye devam ediyor.

01 Şubat 2017 Çarşamba 21:58
Belediye personeline  eğitimler devam ediyor

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nce düzenlenen eğitim organizasyonunda İletişim Uzmanı Adnan Erbaş belediye personeline "İletişim ve Beden Dili" eğitimi verdi. Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen "İletişim ve Beden Dili" eğitim seminerine Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kula ve Tunahan Kasapoğlu, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.
KURUMSAL İLETİŞİM, BEDEN DİLİ VE KİŞİSEL İMAJ EĞİTİMİ VERİLDİ
İletişim Uzmanı Adnan Erbaş tarafından gerçekleşen seminer 3 saat sürdü. Erbaş, seminerde katılımcılara kurumsal iletişim, beden dili, kişisel imaj ve kurumsal imaj hakkında bilgiler verdi. Alanya Belediye personeli, dolu dolu ve öğretici bir 3 saat geçirdiklerini vurgulayarak Erbaş’ın etkili anlatımından memnuniyet duyduklarını belirttiler.
Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, seminer sonunda İletişim Uzmanı Adnan Erbaş’a ipek kozasından işlenmiş gül tablosu hediye ederek seminer için kendisine teşekkür etti.


Son Güncelleme: 01.02.2017 21:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81