Battı ama çıkamadı!

Battı ama çıkamadı!

01 Ekim 2017 Pazar 20:24
Battı ama çıkamadı!
Alanya’da etkili olan kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Karayolundaki trafik akışını rahatlatmak amacıyla yapılan battı çıktı yağmur suyuyla doldu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi çizdirilen ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanarak hizmete açılan Telekom Kavşağı'ndaki katlı kavşağın bir bölümünde bulunan battı çıktı etkili olan yağış nedeniyle göle döndü.  Bölgeden geçen sürücüler zor anlar yaşarken,  trafik akışında yoğun kuyruklar oluştu. 
GİDER HENÜZ TAMAMLANMADIĞI İÇİN… 
Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolda biriken suları tahliye etti. BŞB Alanya Hizmet Birimi Koordinatörü Hüseyin Güney, tahliyenin ardından “Üst mahalleden gelen suyun giderinin henüz tamamlanmamasından kaynaklanan kısa süreli aksaklık giderilmiş ve kavşak ulaşıma açılmıştır. Kavşağın çevre düzenlemeleri ve yan yol bağlantı çalışmaları devam etmektedir. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürler” dedi. 
 
Son Güncelleme: 01.10.2017 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81