Başkan Yücel, 2 günde 23 yaylayı ziyaret etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 100 araç ve yaklaşık 250 kişilik bir ekiple batı bölgesindeki yaylaları ziyaret etti. Hafta sonu 2 gün boyunca 23 yaylanın tamamını gezen Başkan Yücel’i vatandaşlar büyük coşkuyla karşıladı.

Başkan Yücel, 2 günde 23 yaylayı ziyaret etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 100 araç ve yaklaşık 250 kişilik bir ekiple batı bölgesindeki yaylaları ziyaret etti. Hafta sonu 2 gün boyunca 23 yaylanın tamamını gezen Başkan Yücel’i vatandaşlar büyük coşkuyla karşıladı.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 21:26
Başkan Yücel, 2 günde  23 yaylayı ziyaret etti

BAŞKAN YÜCEL’E SEVGİ SELİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 100 araç ve aralarında Başkan Yardımcılarının, birim müdürlerinin, MHP İlçe Teşkilatı temsilcilerinin, bölge muhtarlarının, belediye personelinin ve vatandaşların bulunduğu 250 kişilik bir ekiple batı bölgesinde 23 yaylayı ziyaret etti. Yayla sakinlerinin büyük bir coşku ve sevinçle karşıladığı Başkan Yücel, ilk olarak Bayır Mahallesi’ne bağlı Oğuz Yaylası’nı ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yücel, Bayır Yaylası sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi.
BAŞKAN YÜCEL’E YOL VE ÇARDAK TEŞEKKÜRÜ
Batı yaylalarında basılmadık yer bırakmayan Başkan Yücel’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, muhtarlar ve vatandaşlar geçtiğimiz yıl yapılan ziyarette yol, altyapı ve çardak istekleri karşılandığı için Başkan Yücel’e teşekkürlerini iletti.
VATANDAŞLARDAN GELEN TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumartesi sabahı saat 06.00’da başladığı ziyaretlerde Oğuz Yaylası, Okurcalar, Karabuynuzlar, Çakallar (Karıngöl), Saburlar, Avsallar, Akdam, Seyricek, Soğukpınar, Karamanlar, Güzelbağ (Eğrigöl), Orhan, Çayboğazı, Gözübüyük (Sirge), Yenice, Burçaklar ve Emişbeleni Yaylalarında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yücel, yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

EĞRİGÖL’DE VİZONTELE SÜRPRİZİ
Başkan Yücel ve ekibi, Eğrigöl’de akşam yemeği ve konaklama için mola verirken akşam yemeğinin ardından Alanya Belediyesi’ne ait LED ekran aracından Vizontele filmi yayınlandı. Yayla programına katılan ekip ve Eğrigöl’de konaklayan vatandaşlar, ilgiyle izlediği gösterim için Başkan Yücel’e teşekkür etti.
BAŞKAN YÜCEL ÇOCUKLARI UNUTMADI
Programın ikinci gününe Türkler-Söbüçimen (Topataş mevkii) Yaylası’nda düzenlenen kahvaltı ile başlayan Başkan Yücel ve ekibi, Payallar Yaylası, Tosmur, Toslak ve Elikesik (Yöremece) Yaylalarını ziyaret etti. Yaylada aileleri ile birlikte çocuklara da yakın ilgi gösteren Başkan Yücel, yanında getirdiği oyuncakları tek tek çocuklara dağıttı.
YÜCEL: “İNSAN ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”
2 günlük batı yaylaları programı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yücel; “Torosların deniz kotundan 2100 metre yükseklikteki yaylalarımızda vatandaşlarımızın gönüllerini almaya geldik. Hem yaylalarımıza yaptığımız hizmetleri yerinde görmek hem yapacağımız yatırımları ve projeleri vatandaşlarımıza aktarmak hem de vatandaşlarımızın gönül rızalarını almak için ekibimizle birlikte tüm batı bölgesinin 23 yaylasını ziyaret ettik. Gelecek dönemlerdeki yatırım planlarımızı vatandaşlarımıza izah ettik. Çünkü biz her zaman insan odaklı çalışıyoruz ve bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Ekibimizle birlikte bu ve buna benzer faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Ekibime ve bizleri her zamanki samimiyeti ve sıcaklığı ile karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serdar gizlice 2018-08-08 15:45:36

hacımehmetliye de bekleriz 7 km ne yol var ne iz

banner81