Başkan Yücel, görme engelli öğrenciye bilgisayar hediye etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin verdiği bilgisayar eğitiminde üstün başarı sergileyen 16 yaşındaki görme engelli Ferhan Arslan’a bilgisayar hediye etti.

Başkan Yücel, görme engelli öğrenciye bilgisayar hediye etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin verdiği bilgisayar eğitiminde üstün başarı sergileyen 16 yaşındaki görme engelli Ferhan Arslan’a bilgisayar hediye etti.

10 Şubat 2017 Cuma 20:55
Başkan Yücel, görme engelli  öğrenciye bilgisayar hediye etti

Engelsiz Kent Alanya olma yolunda önemli çalışmalara imza atan Alanya Belediyesi, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nde engelli bireylere yönelik verilen kursları başarılı şekilde sürdürüyor.  Güzelbağ Mahallesi’nde ikamet eden 16 yaşındaki görme engelli Ferhan Arslan, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nden aldığı bilgisayar eğitiminde üstün başarı gösterirken Başkan Yücel’de onun bu başarısını karşılıksız bırakmayarak kendisine bilgisayar hediye etti.
YÜCEL: “ALANYA’DA ENGEL YOK”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başarısıyla adından söz ettiren Ferhan Arslan’ı tebrik ederek kendisine bilgisayar hediye etti. Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi olarak şehrimizde yaşayan engelli bireyleri el üstünde tutmayı görev edinmiş bulunuyoruz. Onların her ihtiyacına ivedilikle karşılık vermeye çalışıyoruz. Şehrimizde onlara engel yok. Engelsiz Kent Alanya sloganıyla çıktığımız bu yolda Ferhan gibi onlarca engelli çocuğumuza ve vatandaşımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.” dedi.
ARSLAN: “EĞİTİMİM DAHA DA GELİŞECEK”
Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nde verilen Bilgisayar Kursu’nu başarıyla sürdüren Ferhan Arslan, Başkan Yücel’e teşekkür ederek şunları söyledi; “Ortaöğretimimi Güzelbağ İlköğretim Okulu’nda tamamladım. Şimdi ise açık lisede eğitim hayatıma devam ediyorum. Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nde bilgisayar kursuna gidiyorum. Başkanımıza güzel hediyesi için teşekkür ediyorum.”
Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nde verilen görme engellilere yönelik kursta Braille alfabesini de öğrenen görme engelli Ferhan Arslan, Başkan Yücel’e eğitim hayatındaki başarıyı arttırmak için daha çok çalışacağını söyledi.
Son Güncelleme: 10.02.2017 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81