Başkan Türel Alanya'da

Alanya’da bir dizi temaslarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hal komisyoncuları, oda ve STK’ların temsilcileri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Türel Alanya'da

Alanya’da bir dizi temaslarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hal komisyoncuları, oda ve STK’ların temsilcileri ve öğrencilerle bir araya geldi.

17 Aralık 2018 Pazartesi 16:05
Başkan Türel Alanya'da

Alanya’da bir dizi temaslarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hal komisyoncuları, oda ve STK’ların temsilcileri ve öğrencilerle bir araya geldi. Hal Yasası üzerine konuşan Türel, komisyonculuğun kalacağını söyleyerek “AK parti seçim odaklı bir parti değildir. Eğer seçim odaklı olsaydık seçimden önce bu yasayı gündeme getirmezdik” dedi. Türel, kavşaklar ve çevreyolu konusunda projelerle destek vererek süreci hızlandırdıklarını söyledi. 

KOMİSYONCULUK KALACAK 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, dün Alanya çıkarması yaptı. Türel Alanya programı kapsamında Alanya Hal Komisyoncuları Derneği’nde komisyoncular bir araya geldi. Türel, Dernek Başkanı Adem Kaya, dernek üyeleri ve hal temsilcilerine gündemdeki Hal Yasası hakkında bilgiler verdi. Hal Yasası’nın yeniden ele alınacağını ifade eden Türel, “AK parti seçim odaklı bir parti değildir. Eğer seçim odaklı olsaydık seçimden önce bu yasayı gündeme getirmezdik. Seçimden sonra o yalancılara iftiracılara fırsat verirdik. Komisyonculuk kalacak diyorsak kalacak.” dedi. 
YENİ HAL BİR YIL İÇİNDE TAMAM

Türel, haldeki işgaliye fiyatlarıyla ilgili sorunu hatırlatarak, “Bu konuyla ilgili arkadaşlarımızla bir çalışma yapmak suretiyle o sıkıntınızı çözecek adımları attık. Büyükşehir Belediyesi olarak yaklaşık 458 bin 875 liralık bir indirimi gelirimizi daha da düşürmek suretiyle sizlerin gelirlerini aynı miktarda arttıracak olan bir düzenlemeyi yaptık ve böylelikle işgaliyeler ile ilgili olan konuyu çözmüş olduk” dedi. Alanya Hali’nin de en geç bir yıl içerisinde inşaatının biteceğini ifade eden Başkan Türel, Hal Projesi’nin Alanya’nın geleceği açısından önemli olduğuna değindi.  
PROJEYİ YAPARAK HIZLANDIRDIK
İlçedeki oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile de bir araya gelen Türel, Alanya’ya yapılan hizmetlere değindi. Alanya’ya yapılan hizmetlerin birlik beraberlik esasına dayalı olduğunu söyleyen Türel, “Alanya tarihi yazılırken ‘Alanya’ya ilk katlı kavşaklar Türel’in döneminde yapıldı’ yazacak. Kim yaptı tartışmaları gündemi meşgul etti ama önemli olan yapılması. Yapımının hızlanmasını projelerin tarafımızdan hazırlanıp sunmamız sağlamıştır. Ben hizmetkar sözünü büyük bir gururla kullanıyorum. Hatta bazen ‘Alanya’nın, Antalya’nın amelesiyiz’ diyoruz. Bundan da iftihar ediyoruz” dedi. 

Son Güncelleme: 17.12.2018 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81