Başarıyı hep birlikte kutladılar

Alanya SABAŞ Home Mağazası, başarılı geçen sezonun ardından tüm çalışanlarıyla motivasyon yemeğinde bir araya geldi.

Başarıyı hep birlikte kutladılar

Alanya SABAŞ Home Mağazası, başarılı geçen sezonun ardından tüm çalışanlarıyla motivasyon yemeğinde bir araya geldi.

15 Ocak 2019 Salı 21:17
Başarıyı hep birlikte kutladılar

Geleneksel olarak gerçekleştirilen ‘SABAŞ Motivasyon Gecesi’ bu yıl Elite Admiral Premium Residence bünyesinde bulunan La Cave Restoran’da gerçekleştirildi. Geceye BEKO Antalya Bölge Müdürü Ahmet İçyer, Beko Bölge Temsilcisi Murat Yüksel, Beko Bölge Temsilcisi Umut Tümer, Veysi Yılmaz, Metin Yalçınkaya, Serkan Eroğlu, Ramazan Aydemir, MCI Danışmanlığı Sahibi Dr. Teoman Matlum, Sanat Halı Bölge Müdürü Mehmet Ayaz ve BEKO SABAŞ Mağaza çalışanları ve çalışanların yakınları katıldı. SABAŞ Home Mağazası sahipleri Rauf, Kerim ve Raşit Sadullahoğlu kardeşler başarılı bir sezon geçiren ekip arkadaşlarına verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ettiler. 

Rauf Sadullahoğlu’nun konuşmasının ardından sene içinde satış ve performans hedeflerini tutturan mağaza temsilcilerini sahneye davet edildi. Başarılı bir dönem geçiren satış temsilcilerine hediyeler ve şilt verildi. Daha sonra yapılan çekilişte ise SABAŞ çalışanlarına ve misafirlere çeşitli hediyeler verildi. Canlı müzik eşliğinde renkli görüntüler kaydedilen gecenin sonunda SABAŞ Home mağazası yöneticileri 2019 yılı hedeflerinin tekrar tutturmak dileğiyle alkışlar eşliğinde geceyi sonlandırdılar.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81