Balerinli tanıtım

Balerinli tanıtım

09 Ekim 2017 Pazartesi 20:07
Balerinli tanıtım
Rusya'nın genç yeteneği balerin Maria Khoreva, Alanya'nın tarihi mekanlarında çektiği fotoğrafları binlerce takipçisi bulunan İnstagram hesabında paylaştı. 
 
 
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, Rusya’nın en prestijli bale okullarından Vaganova Ballet Academy öğrencisi Maria Khoreva ile Alanya’nın tarihi mekanlarında çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Henüz 17 yaşında olan genç yetenek Maria Khoreva’nın da 176 bin takipçisi bulunan İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla Alanya’nın tanıtıldığını belirten Cimrin, “Temmuz ayında Alanya'da ağırladığımız henüz 17 yaşında ve geleceğin en büyük balerinleri arasında gösterilen 173.000 İnstagram takipçisi bulunan Maria Khoreva ricamı kırmadı ve birlikte 40 derece Temmuz sıcağında tarihi tersane ve Kızılkule'de çekimler yaptık. Çektiğim bazı fotoğrafları sizlerle de paylaşmak istedim. Maria Khoreva Rusya'nın en prestijli bale okullarından Vaganova Ballet Academy öğrencisi. Haftalık ders programını ağzım açık dinledim. İnanılmaz bir disiplin ve özveri ile çalışıyorlar. Maria Alanya tatili sırasında bol bol paylaşım yaptı ve Alanya'yı tanıttı. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. 
Son Güncelleme: 09.10.2017 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81