Aysultan Kadınlar Plajı hizmete girdi

Aysultan Kadınlar Plajı hizmete girdi

08 Temmuz 2017 Cumartesi 02:40
Aysultan Kadınlar  Plajı hizmete girdi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından temeli 2016 yılının Ekim ayında atılan ve yaklaşık 1 milyon liraya mal olan Kadınlar Plajı 7 Temmuz’dan itibaren Kadınların hizmetine girdi. 
 
Kadınlar Plajı’nı hizmete girmesi nedeniyle Başkan Türel’in de söz verdiği gibi Alanya ve Gazipaşa’dan ücretsiz servisler hizmet vermeye başladı. Alanya’dan 5 Gazipaşa’dan 3 servis sabah 07:00 ile akşam 21:00 arasında saat başı hizmet verecek. Alanya’ya 35, Gazipaşa’ya 15 km mesafede olan Aysultan Kadınlar Plajı’ndan iki ilçenin yanı sıra, Akseki, Gündoğmuş ve İbradı ilçeleri de yararlanacak. Ayrıca yurdun değişik yerlerinden gelen yerli ve yabancı turistler de Kadınlar plajı hizmetinden faydalanabilecek. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Kadınlar Plajı’nın hizmete girmesi nedeniyle yaptığı açıklamada; 
"2016 Yılı Ekim ayında temelini attığımız Aysultan Kadınlar Plajını bugüne itibaren bayanlarımızın hizmetine açmış bulunmaktayız.  Yaklaşık 1 milyon liraya mal olan Kadınlar Plajı haftanın yedi günü kadınlarımıza hizmet verecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in de söz verdiği gibi plajdan faydalanmak isteyen bayanlar için Alanya’dan 5 ve  Gazipaşa’dan 3 olmak üzere toplam 8 servis aracı ücretsiz olarak hizmet verecek. Alanya’daki servis araçları Okurcalar ve Otogar yanından her gün saat 07:00 ile 21:00 arasında hizmet verecek. Okurcalar’dan saate bir Otogar’dan ise yarım saate bir servis araçları hareket edecek, 25 metreli yolu takip ederek  toplam 23 ayrı noktada durarak plaja gitmek isteyen bayanları taşıyacak.  Bayanlar 9 yaşına kadar olan erkek çocuklarıyla birlikte bu plajdan yararlanabilecek. 
Diğer yandan Aysultan Kadınlar Plajı sadece Alanya Gazipaşa’ya değil, Akseki, Gündoğmuş ve İbradı ilçelerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışından gelecek tüm bayanlara hizmet verecek. 
Alanya’da yaşayan bütün kadınları kadınlar plajından yararlanmaya davet ediyor. Bu güzel hizmeti ilçemize kazandıran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e çok teşekkür ediyorum" dedi. 
 
 
Son Güncelleme: 08.07.2017 02:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81