Avsallar Mustafa Yılmaz Mobilya ezber bozuyor

Alanya mobilya sektöründe hizmet veren Avsallar Mustafa Yılmaz Mobilya’da büyük indirim kampanyası devam ediyor

Avsallar Mustafa Yılmaz Mobilya ezber bozuyor

Alanya mobilya sektöründe hizmet veren Avsallar Mustafa Yılmaz Mobilya’da büyük indirim kampanyası devam ediyor

23 Mart 2018 Cuma 20:08
Avsallar Mustafa Yılmaz  Mobilya ezber bozuyor

Alanya’da 1997 yılından bu yana mobilya sektöründe hizmet veren genç işadamı Mustafa Yılmaz, 2 bin metre kare kapalı alana sahip Avsallar Mustafa Yılmaz Mobilya mağazasında mobilya sektöründeki kampanya ezberini bozmaya devam ediyor. Avsallar Atatürk Caddesi belediye hizmet binası üstünde hizmet veren Mustafa Yılmaz Mobilya, sektörün önde gelen imalatçılarının stoktaki ürünlerini toptan fiyatına satış kampanyası ile mobilya sektöründe bomba etkisi oluşturuyor.
2 BİN METRE KARE KAPALI ALAN

Kampanya ile bilgi veren Mustafa Yılmaz, amaçlarının sürümden kazanmak olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: "Vatandaşlarımız Avsallar’daki 2000 metre kapalı alana sahip merkez mağazamızdaki çeşitlerimizi ve fiyatlarımızı görmeden mobilya almamaları büyük avantajlarına olacaktır. Tüm mobilyalarımız üretici firma garantisiyle satılmaktadır. Kaliteyi toptan fiyatına almak isteyen tüm vatandaşlarımızı mağazamıza çay ve kahve içmeye bekliyoruz."


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81