ASMEK yılsonu sergisini açtı

Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarından (ASMEK) eğitim alan öğrenciler tarafından hazırlanan ürünlerin, özel tasarımların yer aldığı sergi Alanya Belediyesi Düğün Salonu’nda ziyaretçileriyle buluştu.

ASMEK yılsonu sergisini açtı

Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarından (ASMEK) eğitim alan öğrenciler tarafından hazırlanan ürünlerin, özel tasarımların yer aldığı sergi Alanya Belediyesi Düğün Salonu’nda ziyaretçileriyle buluştu.

25 Mayıs 2017 Perşembe 18:14
ASMEK yılsonu  sergisini açtı
ASMEK sergisi açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ,  Esnat ve Sanatkarkar Odası Başkanı Nuri Demir, Pansiyoncular ve Kafeteryacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, BBP Başkanı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Erdal Tamrak, çok sayıda kursiyer, aileleri ve davetliler katıldı.
ASMEK GURUR KAYNAĞIMIZ
Serginin açılışında konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney,  “ASMEK  ilk kez 2005 yılında Antalya’da kuruldu. Son iki yılda ise başta Alanya olmak üzere ilçelerde de kurularak bugün dev bir eğitim kurumu haline geldi. Alanya’da geçen yıl 600 olan kursiyer sayısı bu yıl 1200’e ulaştı. Alanya’da 22 farklı alanda ücretsiz kurslarla birçok vatandaşımızı meslek sahibi yaptık ve yapıyoruz. Alanya’da bugün öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz bir yılın emeğini vatandaşların beğenisine sunuyor. Çok güzel el emeği eserlerin ortaya çıktığını görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ dedi. 
Konuşmanın ardından Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve davetliler Asmek’in yıl sonu sergisini açtı. Tek tek stantları gezen Güney’e öğretmenler ve kursiyerleri yaptıkları eserler hakkında bilgi verdi. Açılış töreninin sonunda Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ’a öğretmenler ve kursiyerler yaptıkları el emeği tablolardan hediye etti. 
Bugün açılan kurs 26 Mayıs Cuma akşamına kadar gezilebilecek. 
 
Son Güncelleme: 25.05.2017 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81