Anne Erdoğan için mevlit okutuldu

Geçtiğimiz hafta sonu vefat eden Sabriye Erdoğan'ın yemekli mevlidine çok sayıda vatandaş katıldı.

Anne Erdoğan için mevlit okutuldu

Geçtiğimiz hafta sonu vefat eden Sabriye Erdoğan'ın yemekli mevlidine çok sayıda vatandaş katıldı.

01 Nisan 2018 Pazar 17:07
Anne Erdoğan için mevlit okutuldu

Gazeteci Recep Erdoğan, kardeşleri Bircan, Yusuf, İlyas, Adem, Ayşe ve Bedia, geçtiğiniz hafta sonu vefat eden 77 yaşındaki anneleri Sabriye Erdoğan için mevlit okuttular. İncekum Mahallesi'ndeki baba ocağında okutulan mevlide Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve ilçe yönetimi, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ilçe yönetimi, Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er, Nazmi Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, siyasiler, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
AYAKTA KARŞILADILAR
Mevlide katılan vatandaşları ayakta karşılayan Erdoğan kardeşler, mevlide katılan tüm vatandaşlara teşekkür ettiler. Kalp hastası olan anne Sabriye Erdoğan, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirdiği 2. kalp ameliyatında yaşamını yitirmişti. Haber Alanya Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Recep Erdoğan ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81