Anılarla Öğretmenler Günü sergisi açıldı

Anılarla Öğretmenler Günü sergisi açıldı

24 Kasım 2016 Perşembe 22:57
Anılarla Öğretmenler  Günü sergisi açıldı
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Alanya Kültür Merkezi’nde “Anılarla Öğretmenler Günü” sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Anılarla Öğretmenler Günü’ resim sergisinin açılışına Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Yaman, İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, araştırmacı-yazar emekli öğretmen Haşim Yetkin, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE OKULLARDAN OLUŞAN ESKİ RESİMLER BEĞENİ TOPLADI
Alanya’nın yaklaşık 100 yıllık eğitim hayatının yer aldığı resim sergisine protokol ve davetliler yoğun ilgi gösterdi. Alanya Belediyesi arşivinden alınarak oluşturulan öğretmen, öğrenci ve okulları gösteren sergide 100 adet siyah beyaz fotoğraf yer alıyor. Sergide yer alan eski resimleri araştırmacı-yazar Haşim Yetkin ile tek tek inceleyen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediyesi’ne teşekkür etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde adeta tarihe yolculuk yaptıklarını belirten Kaymakam Tanrıseven, “Bu anlamlı günü bir dizi etkinliklerle ve resim sergisi ile taçlandıran Alanya Belediyesi’ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve katkı sağlayanlara teşekkür ederim.’’ dedi. Resim sergisi, Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde 26 Kasım’a kadar ziyaretçilerine açık kalacak.
Son Güncelleme: 24.11.2016 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81