ALTSO öğrencileri bu yıl da unutmadı

ALTSO her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen öğrenci yardımlarına, kendi bütçesinden de katkı yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdı.

ALTSO öğrencileri bu yıl da unutmadı

ALTSO her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen öğrenci yardımlarına, kendi bütçesinden de katkı yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdı.

13 Kasım 2016 Pazar 20:10
ALTSO öğrencileri  bu yıl da unutmadı
Başkan Şahin, hayırsever işadamlarını teşvik etmeyi hedefledikleri bu çalışmanın örnek olması temennisinde bulundu. ALTSO, taşımalı eğitim veren 3 köy okulunda toplam 703 ihtiyaç sahibi öğrenciye kıyafet yardımı yaptı.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’in katıldığı etkinlikte ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bacaksızoğlu ile ALTSO Meclis Üyesi Mustafa Durusoy’da yer aldı. Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen Alara Şevket Demirel, Demirtaş Nihal Demirel ile Demirtaş İmam Hatip İlk ve ortaokullarındaki çocuklara Alanyaspor’un renklerini taşıyan eşofmanların ve tişörtlerin dağıtımı esnasında duygulu anlar yaşandı.
ŞAHİN: “703 ÖĞRENCİMİZE YARDIMDA BULUNDUK”
Kıyafetler ile birlikte basketbol, voleybol ve futbol toplarını da çocuklara dağıtan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Oda olarak sadece iş dünyasına hizmet etmiyoruz. Alanya’mızın sosyal, kültürel ve diğer alanlardaki her ihtiyacına elimizden geldiği ölçüde katkı yapmaya çalışıyoruz. Kendimizi yetiştiğimiz, büyüdüğümüz bu güzel şehre borçlu hissediyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın da başarılı olması ve önce memleketlerine sonra ülkelerine hayırlı fertler olmasını temenni ediyoruz. Biz bu okulları belirlerken Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün görüşlerini dikkate aldık. Sağolsunlar bu yıl bu yavrularımıza sıra geldi. Rabbim 3 Okulda 703 çocuğumuzu sevindirmeyi nasip etti bize. İnşallah geçmişte olduğu gibi gelecek yıllarda da Alanya’mızın değişik mahalle ve köylerindeki ihtiyaç sahibi köylerimize ulaşacağız” dedi.
ER’DEN ALTSO’YA TEŞEKKÜR
ALTSO’nun eğitim için her türlü desteği gösterdiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Başkan Şahin’e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Bu tür desteklerin öğrencileri çok mutlu ettiğine değinen Er, “Öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluk her şeye bedel. Ben ALTSO Başkanımıza, yönetimine ve ekibine bu önemli desteklerden dolayı, çocuklarımızı mutlu etmelerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
Son Güncelleme: 13.11.2016 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81