Altınbaş’tan çiftlere özel kampanya

Alanya’da ve Manavgat’ta hizmet veren ALD Mücevherat Altınbaş Kuyumculuk Sahibi Veysi Aladağ’dan tüm düğün nişan yapanlara sevindirici haber geldi.

Altınbaş’tan çiftlere özel kampanya

Alanya’da ve Manavgat’ta hizmet veren ALD Mücevherat Altınbaş Kuyumculuk Sahibi Veysi Aladağ’dan tüm düğün nişan yapanlara sevindirici haber geldi.

13 Temmuz 2018 Cuma 21:30
Altınbaş’tan  çiftlere  özel kampanya

Alanya’nın önde gelen kuyum firmalarından biri olan ALD Mücevherat Altınbaş Kuyumculuk, evliliğe hazırlanan çiftler için dev bir kampanya başlattı. ALD Mücevherat olarak düğün ve nişan yapanları unutmadıklarını ve katkı olacağını düşünerek tüm evlilik ve nişan gruplarında ciddi indirime gittiklerini belirten Veysi Aladağ, “Evlilik setlerimizi neredeyse bir tek taş fiyatına çektik. Şuan setlerimiz 1590 TL’den başlıyor. Bu gerçekten evlenecek nişan yapacaklara ciddi derecede imkan tanıyacaktır. Yine aynı şekilde alyans modellerimiz 1090 TL’den çiftlerimiz beğenerek alıp kullanabiliyorlar” dedi. 
Kampanyamızın en güzel tarafının da ürünlerin yine Altınbaş güvencesi ve garantisi altında olduğunu söyleyen Aladağ, “Buradan bir ürün alıyorsunuz, Türkiye’nin neresine giderseniz gidin bir muhatap bulabiliyor ve aynı hizmeti aynı kalitede alabiliyorsunuz. Bu güvenceyi imkânı Alanya’da sektörde tek kurumsal firma olarak biz sağlıyoruz. Buradan müşterilerimize sesleniyorum; Lütfen altın ve mücevheratta kurumsal firmaları tercih etsinler. Türkiye’nin her yerinde değişim bakım ve diğer hizmetleri alma imkânını Alanya’da bir tek biz sağlıyoruz. Alanyamız bu konuda çok şanslı. Altınbaş gibi kuyum sektörüne yön veren bir firmaya sahip. Biz de Alanya halkına hizmet ettiğimiz için kendimizi şanslı görüyoruz” diye konuştu. Aladağ, kampanyadan faydalanmak isteyen çiftleri 25 metreli yol üzerinde ve Manavgat Novamall AVM’de bulunan ALD Mücevherat Altınbaş Kuyumculuk mağazalarına davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81