ALTİD ziyaret turunda

Kongrenin ardından ALTİD Başkanı Burhan Sili ve yönetim kurulu üyeleri teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı. Sili ve yönetimi, Kaymakam Tanrıseven ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i ziyaret etti.

ALTİD ziyaret turunda

Kongrenin ardından ALTİD Başkanı Burhan Sili ve yönetim kurulu üyeleri teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı. Sili ve yönetimi, Kaymakam Tanrıseven ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i ziyaret etti.

29 Kasım 2016 Salı 21:03
 ALTİD ziyaret turunda
Alanya Turistlik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, “Üniversitelerle birlikte bilimsel çalışmalar yapılarak Alanya’nın turizmini yenilemeliyiz” dedi. Kaymakam Tanrıseven, perşembe günü Türkiye – Rusya toplantısının Alanya’da yapılmasının büyük bir jest olarak değerlendirdi.
Kasım ayı başlarında yapılan Olağan Genel Kurul ile güven tazeleyen Alanya Turistlik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret etti. Yapılan seçime tek aday olarak katılarak yeniden ALTİD başkanlığına seçildiğini belirten Alanya Turistlik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, “19 kişilik yönetim kurulumuza birbirinden değerli arkadaşları seçtik. Derneğimizde 254 üye bulunmakta. Planladığımız projelerimiz var. Turizmi yönlendirmek ve çeşitlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Turizm için Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven öncülüğünde elbirliği ile çalışacağız. 2017 turizm sezonundan umutluyuz” dedi.
‘MODERN TANITIM ŞART’
Yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dilekleri ile sözlerine başlayan ALTİD Onursal Başkanı da olan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şunları kaydetti: “Yönetim listesine baktığımız zaman dengeli bir liste kurulduğu ve herkesi kucakladığı görülüyor. Sivil Toplum Kuruluşları olarak örnek alınması gereken bir durum. ALTİD’in herkesi kucakladığı görülmekte. İnanıyorum ki geniş katılımlı bu yönetim önümüzdeki dönem çok daha büyük işler yapacaktır. Yeni yönetimin işi zor. Zor bir dönemde göreve geldiler fakat bunu el birliği ile aşacağız. Alanya’mız 20 yıl önceki Alanya değil. Çok ciddi anlamda gelişti ve gelişmeye devam ediyor. Alanya’mızın tanıtımını da modern bir şekilde yapmamız gerek. Alanya’mız da biri Devlet Üniversitesi, diğeri Vakıf Üniversitesi olmak üzere iki Üniversitemiz ve Süper Lig’de takımımız var. Ayrıca, biri Alanya adına taşıyan iki tane de havaalanımız var. Bütün bu zenginliklerden faydalanmalıyız. Üniversitelerle birlikte bilimsel çalışmalar yapılarak Alanya’nın turizmini yenilemeliyiz.”
‘ALANYA GÜVENİLİR KENT’
“Alanya’nın güvenli bir kent olduğunu belirtmek istiyorum. Geçen sezon Alanya’mızda ciddi bir olay yaşanmadığı gibi münferit olan olayları da güvenlik kuvvetleri anında çözdüler. Gece geç saatlere kadar herkes sokakta özgürce dolaşabiliyor. Alanya’mız önümüzdeki sezonda da güvenli kent olarak turist ağırlayacaktır.”
‘MİLYON DOLARLIK TANITIM OLACAK’
Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un Alanya’ya geleceğini kaydeden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasını şöyle tamamladı: “Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Alanya’ya gelecek. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde toplantı burada yapılacak. Türkiye ve Rusya heyetleri ikili görüşmeler yapacak. Rusya ve dünya medyasında Alanya yer alacak. Birçok dünya televizyonu da buradan yayın yapacak. Bu bir nevi milyon dolarlık tanıtım demek. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye ve Alanya için elinden gelen gayreti gösteriyor. Bizler de daha çok çalışmalıyız. Gelecek sezonda da Kaymakamlık ve Kamu Kurumları olarak turizmcilere her türlü desteği vereceğiz. Elbirliği ile 2017 turizm sezonuna iyi hazırlanıp iyi bir şekilde girmeliyiz.”
Son Güncelleme: 29.11.2016 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81