ALKÜ’ye ek otobüs seferleri yapılacak

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencilerinin ulaşım konusunda mağdur olmamaları için çalışmalara başlandı.

ALKÜ’ye ek otobüs seferleri yapılacak

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencilerinin ulaşım konusunda mağdur olmamaları için çalışmalara başlandı.

21 Haziran 2018 Perşembe 23:12
ALKÜ’ye ek otobüs  seferleri yapılacak

Kurulduğu günden bu yana açtığı yeni bölümlerle sürekli büyüyen ve bu yıl 13 bin öğrenci kapasitesine ulaşması beklenen ALKÜ öğrencilerinin ulaşım konusunda mağdur olmamaları için hazırlık çalışmalarına başlandı. Konuyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’nde bir toplantı düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin Başkanlığında düzenlenen toplantıya ALKÜ Rektörü Profesör Doktor Ahmet Pınarbaşı, Alanya Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı katıldı. Rektör Pınarbaşı, “Şu an yaklaşık 10 bin öğrencimiz var. 24 Eylül’de açılacak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim döneminde öğrenci sayımızın 13 bin olmasını bekliyoruz. Bu nedenle üniversitemize gelecek öğrencilerin mağdur olmaması için otobüs seferleri ve araç sayısının artırılmasını istiyoruz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81