Alara’da kayyum yok dava devam ediyor!

Alanya'nın köklü turizm işletmelerinden olan Alara Otel'e kayyum atandığı iddia edilmişti. Alara Otel yönetimi konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Alara’da kayyum yok dava devam ediyor. ' dendi.

Alara’da kayyum yok dava devam ediyor!

Alanya'nın köklü turizm işletmelerinden olan Alara Otel'e kayyum atandığı iddia edilmişti. Alara Otel yönetimi konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Alara’da kayyum yok dava devam ediyor. ' dendi.

13 Ocak 2019 Pazar 21:08
Alara’da kayyum yok  dava devam ediyor!

Alanya'nın köklü turizm işletmelerinden olan Alara Otel'e kayyum atandığı iddia edilmişti. Alara Otel yönetiminden konuyla ilgili açıklama gecikmedi.
Alanya’da bulunan en köklü turizm tesislerinden birisi olan ve 1983 yılında İncekum'da hizmete giren Alara Otel'de geçtiğimiz sezon elektrik şirketiyle yaşanan sorunlar sebebiyle elektrik kesintileri olmuştu. Dün alınan bilgi göre ise Alara Otel'e kayyum atandığı yönündeydi. Alara Otel’e kayyum atandığı haberlerinin çıkması üzerine Alara Turizm Ticaret Anonim Şirketi Vekili Avukat Çisem Gülbaz açıklama yaptı. 

İşte Alara Otel Vekili Avukat Çisem Gülbaz'ın konuya ilişkin yaptığı o açıklama: ‘Alanya’nın köklü otellerinden Alara’da yaz sezonunda CK Akdeniz tarafından elektriklerinin kesilmesinden sonra şimdi de gruba kayyım atandı’ başlığı ile çıkan haberlere karşı açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur. Yaz aylarında borcu olmadığı halde teminat bedelinin arttırılması için baskı amaçlı CK Akdeniz tarafından müvekkil şirketin bir gün süre ile elektriği kesilmiş ve yargı kararı ile 24 saat içinde haksızlık ortadan kalkmış ve elektrikler bağlanmıştır. Söz konusu 11.01.2019 tarihinde çıkan haberler şirkete zarar vermek için kasıtlı olarak çıkartılmış haberlerdir. Müvekkil şirket aleyhine kötü niyetli olarak şirketin yönetiminde yer alamayan kişilerce, şirketin borçlandırıcı işlemlerinin denetim kayyumunun onayına tabi tutulması istemli dava açılmıştır ve yargılaması devam etmektedir. Şirketin yönetimde yer alamayan kişiler tarafından şirketin prestijine zarar vermek için basına sürekli gerçek dışı bilgiler yansıtılmıştır. Müvekkil şirketin yönetimi ile ilgili herhangi bir sorun yoktur.  
Müvekkil şirketin kayyum tarafından yönetildiği izlenimi yaratılmak istenen haberler tamamen kötü niyetle çıkartılmış gerçek dışı haberlerdir. 11.01.2019 ve 12.01.2019 tarihinde müvekkil şirket Alara Turizm Ticaret Anonim Şirketi aleyhine çıkan gerçek dışı haberlerin ivedilikle düzeltilmesini ve ilgili kişi ve kurumlarla ilgili yasal yollara başvurulacağını tazminat davaları açılacağını önemle bildiririz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81