Alanyalılar Derneği'nden Alanya standına ziyaret

Alanyalılar Derneği'nden Alanya standına ziyaret

03 Aralık 2017 Pazar 20:19
Alanyalılar Derneği'nden  Alanya standına ziyaret
Türkiye'nin en büyük engelliler fuarı olan Engelsiz Yaşam Fuarı'nda yerini alan Alanya Belediyesi'nin standı 3. günde de ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği standı geçtiğimiz günlerde kurulan İstanbul Alanyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaret etti.
 
 
Dernek Başkanı Eyüp Kaya ve yönetimini stantta ağırlayan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, fuar hakkında dernek yönetimine bilgi verdi. Alanya Belediyesi'ni tebrik eden Dernek Başkanı Eyüp kaya, İstanbul'da yaşayan Alanyalılarla birlikte Alanya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. Ziyaretin ardından Başkan Yardımcısı Yüksel, Dernek Başkanı Eyüp Kaya'ya ziyaretin anısına ipek kozasından tablo taktim etti.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI CELAL ADAN ALANYA STANDINI İNCELEDİ

Engelsiz Yaşam Fuarı'nın 3. gününde Alanya Belediyesi'nin standını ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, belediyenin çalışmalarını inceleyerek uygulamalar hakkında bilgi aldı. Alanya Belediyesi'nin bu tür üst düzey fuarlara katılmasının önemine dikkat çeken Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan; “Alternatif turizm başlıklarından olan engelsiz turizm için Alanya Türkiye'de önemli bir konuma sahiptir. Engelli kardeşlerimize her platformda sahip çıkan Alanya Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim.” dedi. Ziyaretin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'a Alanyaspor forması ve ipek kozasından tablo taktim etti. 
Son Güncelleme: 03.12.2017 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81