Alanya'da deniz mevsimi açıldı

Alanya’da aralarında turistlerin de bulunduğu grup, geleneksel hale getirdikleri ' 1 Nisan Denize Girme Organizasyonu’nda denize girdi.

Alanya'da deniz mevsimi açıldı

Alanya’da aralarında turistlerin de bulunduğu grup, geleneksel hale getirdikleri ' 1 Nisan Denize Girme Organizasyonu’nda denize girdi.

01 Nisan 2018 Pazar 17:16
Alanya'da deniz mevsimi açıldı

Alanya’da bir yerel televizyon kanalının sahibi Servet Sipahioğlu’nun organizasyonuyla ilki 2012 yılında düzenlenen 'Deniz Mevsimi Açılış Günü'nün 7’incisi saat 13.00'de Damlataş Plajı'nda gerçekleştirildi. Sipahioğlu'nun çağrısı üzerine dünyaca ünlü plajda toplanan yaklaşık 50 kişi, su sıcaklığı 18 derece olan denize el ele tutuşarak girdi. Denize girenler arasında siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile yabancı turistler de vardı.
Organizasyon hakkında açıklama yapan Servet Sipahioğlu, 1 Nisan tarihinin şaka günü olmadığını bir kez daha kamuoyuna paylaştıkları söyledi. Sipahioğlu,” Asıl amacımız Alanya’mızı tanıtmak ve bir farkındalık yaratmak istiyoruz. Bu anlamda amacımız ilçemizin tarihi ve turistlik güzelliklerini tanıtmak. Bu organizasyonda yabancı turistlerle beraber el ele bugün denize giriyoruz.  Bu yıl 7’incisi düzenliyoruz ve geleneksel hale getirdik. Her sene geleneksel hale getirdiğimiz bu organizasyonun giderek çığ gibi büyüdüğünü görüyoruz. Katılım gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.  Marina Shevchenko adlı turist ise Rusya'dan Alanya'ya tatile geldiğini dile getirerek, "Orada şuanda hava sıcaklığı ne kadar bilmiyorum ama bu kadar sıcak olmadığı kesin. İnsanları da bu kadar sıcak değil" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81