Alanya'da alışveriş var

Alanya'da alışveriş var

06 Temmuz 2017 Perşembe 20:50
Alanya'da alışveriş var
ALTSO ve Antalya Tanıtım A.Ş.’nin birlikte yürüttüğü ve geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ‘Alanya’da Alışveriş Var’ projesi bu yıl ikinci kez düzenleniyor. Projenin tanıtım toplantısında konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Geçtiğimiz yıl projemize 95 milyon katılım hakkı elde edildi. Ekonomik durgunluğa bir ölçüde de olsa çözüm ürettik.Alanya’da Alışveriş Var projesiyle esnafımızın yüzünü bir nebze olsun güldürmek istiyoruz” dedi
 
Alanya’da Alışveriş Var projesinin tanıtım toplantısı 06 Temmuz 2017 Perşembe günü ALTSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ve ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kamburoğlu ile Yüksel Kaya’nın yer aldığı toplantıda, projenin detayları açıklandı. 
ŞAHİN: “BİR ARABA ALANYA’YA ÇIKMIŞTI”
Geçtiğimiz yıl projenin ilk kez gerçekleştirildiğine dikkat çeken Başkan Şahin, ”Anlaşmalı bankaların kredi kartıyla herhangi bir iş yerinden 25 TL’lik alışveriş yapan kişiler 1 çekiliş hakkı elde edecek. Geçtiğimiz yıl 95 milyon katılım hakkı elde edilmişti. Hatta 7 arabadan bir tanesi de Alanya’mızda yaşayan bir kişiye çıkmıştı. Bu senede önemli hediyeler var. Proje sonunda yapılacak çekilişle bu yıl 7 tane otomobil, 7 tane tablet bilgisayar, 7 tane TV, 77 tane bisiklet ve 777 tane basketbol topu dağıtılacak” dedi.
ŞAHİN; “KRİZ VAR DİYE BOŞ DURMUYORUZ”
Üyelerimizi desteklemek adına daha öncede çok sayıda kısa vadeli proje ürettik” diyen Başkan Şahin, “Rusya ile hiç de hatırlamak istemediğimiz bir kriz yaşadık. Turizm, tarım ve inşaat sektörleri bu krizden en çok etkilenen sektörler oldu. Şu anda Rusya ile ilişkilerimiz düzeldi ancak halen bazı sıkıntılar devam ediyor. Uluslararası düzeyde olan bu sıkıntılar bizi çalışmaktan ve kendi ölçeğimizde çözüm üretmekten alıkoyamadı. Biz daha önce Alanya’mızda yaşayan Rus vatandaşları ile bir araya gelerek dünyaya dostluk mesajı vermiştik. Sonra MENA Bölgesi ülkelerinin en etkili isimlerini Alanya’mızda ağırladık. Yine odamıza kayıtlı yabancı sermayeli şirket ortakları ile bir araya geldik ve son olarak da dünyanın çeşitli ülkelerinde Rusça yayın yapan gazete ve dergilerin sorumlularının katıldığı Rus Medya Forumu’nu odamızda gerçekleştirdik. Neredeyse tüm etkinliklerimize de Gururumuz Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu katılarak destek verdi. Ben bir kez daha kendisine en derin saygı ve şükranlarımı iletiyorum. “ dedi.
Orta ve uzun vadeli çalışmaların yanında, “Alanya’da Alışveriş Var” projesi gibi ani eylem planları da yaparak durgun geçen sezona da duyarsız kalmadıklarına vurgu yapan ALTSO Başkanı; “Bugün de ortağı olduğumuz Antalya Tanıtım A.Ş. ile birlikte ‘Alanya’da Alışveriş Var’ projemizin ikincisini başlattık. Alanya Belediyemiz ve Alanya-Gazipaşa Havalimanı yöneticileri de reklam panolarını projeye tahsis ederek bizlere destek verdiler. Ben bu manada toplantımıza katılan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp’e ve şahsında Başkan Adem Murat Yücel’e teşekkür ederim” dedi.
Başkan Şahin, “Bu esnafımızı canlandırmak için yaptığımız bir proje. Bu tür projelerimiz inşallah devam edecek. Bunun gibi daha çok projelerimiz olacak ilerleyen dönemlerde. Projemizle ilgili olarak Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Kamburoğlu’nu görevlendirmiştik. Ali bey aynı zamanda odamız adına ortağı olduğumuz Antalya Tanıtım A.Ş.’de de görev yapıyor. Ali bey bu görevini de çok güzel devam ettiriyor. ‘Alanya’da Alışveriş Var’ projemizde de büyük emeği var kendisinin. Ben kendisine de çok teşekkür ediyorum. Projemiz Alanya’mıza, Alanya’mızdaki ticaret erbaplarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
KAMBUROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
‘Alanya’da Alışveriş Var’ projesinden sorumlu ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Antalya Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Kamburoğlu ise, uzun zamandır proje üzerinde çalıştıklarını ifade ederek, projenin Alanya ekonomisini canlandıracağını söyledi. Kamburoğlu, ayrıca projeye destek veren kurumlara teşekkür etti.
 
 
Son Güncelleme: 06.07.2017 23:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81