‘Alanya bizi hiç mahcup etmedi’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’da vatandaşlarla iftarda buluştu.

‘Alanya bizi hiç mahcup etmedi’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’da vatandaşlarla iftarda buluştu.

24 Mayıs 2018 Perşembe 22:44
‘Alanya bizi hiç mahcup etmedi’

İftara Kaymakam Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da katıldı. İftarın ardından bir konuşma yapan Türel, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Türel, Alanya’daki iftara gelmeden önce Ankara’da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın milletvekilleri adaylarını tanıttığı ve seçim beyannamesini açıkladığı toplantıya katıldığını belirtti. 
“Seçim ortamı gelince Türkiye düşmanları yine işbaşında” diyen Türel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu kaptanlığında adaylar, teşkilatlar olarak sahaya indiklerini ve gerçekleri anlattıklarını söyledi. Türel, “Milletimiz doğruyu biliyor ve bugüne kadar bize desteklerini esirgemediler. Bugüne kadar Alanya hiçbir şekilde mahcup etmedi, hep destekledi, güvendi. Biz de bu güvene layık olmak için gece gündüz çalıştık. Bundan sonra da amacımız hayallerimizi gerçekleştirip Alanyamıza en güzel projeleri kazandırıp en üst seviyeye çıkarmaktır” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81