Akdağ için etkinliğe davet

Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü, 17 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek ‘Alanya Akdağ Kayak Merkezi Tanıtım Etkinliği için ziyaret turuna devam ediyor

Akdağ için etkinliğe davet

Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü, 17 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek ‘Alanya Akdağ Kayak Merkezi Tanıtım Etkinliği için ziyaret turuna devam ediyor

11 Mart 2018 Pazar 21:26
Akdağ için etkinliğe davet

Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü düzenledikleri ‘Alanya Akdağ Kayak Merkezi Tanıtım Etkinliği’nin ayrıntılarını görüşmek üzere Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. 
Kulüp Başkanı Handan Aydemir ve yönetim üyeleri Zekai Avcı, Adnan Sarı, Mevlüt Görücü, Serkan Salvur, Aziz Görücü ve Salih Toktaş’ın bulunduğu ziyaretlerde kulübün kuruluş amacı, kulübün hedefleri, etkinliğin ayrıntıları, etkinlik için gerekli bürokratik yazışmalar gibi konular konuşuldu.
Kaymakam Harputlu, Başkan Yücel,  kulübe verdiği destekler, resmi dilekçe ile sunulan etkinlik iznini hızlı bir şekilde onaylamaları, etkinliğin sorunsuz bir şekilde bitmesi için gerekli kurumlara bilgi vermeleri, etkinlik için ihtiyaç duyulan konularda yardımcı olmaları ve nazik ev sahipliği gibi katkılarından dolayı fahri üye olarak seçildi.  
Fahri üyelik formunu dolduran Harputlu, kulübü ve etkinliği desteklediklerini söylediler. Harputlu, etkinliğe katılacağını ve etkinliğe farkındalık yaratmak amacıyla protokol üyelerinin birbirleri ile yapacağı yarışmada birinci gelene ödülü taktim edeceği konusunda söz verdi.

Başkan Yücel de farkındalık yaratmak amacı ile protokol arasında yapılacak şov amaçlı bir yarışmaya katılacağının sözünü vererek kulübe ve etkinliğe verdiği desteklerden dolayı fahri üye olarak seçildi.
İyi bir kayakçı olduğu bilinen Rektör Pınarbaşı, üyelerin oybirliği ile alınan kararla kulübün asil üyesi olarak seçildi. MHP ilçe teşkilatı tarafından başlatılan ‘İl Olmak Alanya’nın Hakkı’ isimli 100 bin hedefli imza kampanyasına kulüp yönetimi olarak destek verildi.
17 Mart Cumartesi günü ‘Alanya Akdağ Kayak Merkezi Tanıtım Etkinliği’ne herkesi davet eden Kulüp Başkanı Handan Aydemir, ulaşımın Race Tour tarafından ücretsiz olarak yapılacağını ve 15 Mart Perşembe gününe kadar 0545 522 01 25 numarasından rezervasyon yaptırmalarını istedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81