ADALET YERİNİ BULDU

ADALET YERİNİ BULDU

14 Eylül 2017 Perşembe 20:39
ADALET YERİNİ BULDU
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e yönelik FETÖ/PDY kumpası, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu’nun takipsizlik kararı ile belgelendi. İddia sahibi kişilerin soyut ifadesi dışında şüphe oluşturulacak delil bulunmadığı açıklandı. Kararı değerlendiren Şahin, “Çok şükür adalet de yerini buldu. Her zaman olduğu gibi bugün de karşınızda alnı açık, başı dik biçimde durabiliyorum” dedi. 
 
KUMPAS VE İFTİRA BELGELENDİ 
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e yapılan FETÖ/PDY kumpasını belgeleyen takipsizlik kararını verdi. Başsavcılık, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e isnat edilen suçun iftira olduğunu tespit etti. Takipsizlik kararında ayrıca iddia sahibi kişilerin soyut ifadesi dışında şüphe oluşturulacak delil bulunmadığı açıklandı. Bir değerlendirmede bulunan Başkan Şahin, ‘bulanık suda balık avlamak isteyenlerin’ amaçlarına ulaşamadığını ifade etti. 

ALNIM AÇIK, BAŞIM DİK
Şahin, “Maalesef bu terör şebekesi zaman zaman haksız tutuklamaları yapabilse de bizim gibi binlerce dostunun manevi desteğini yüreğinde hisseden, yeri geldiğinde vatanı için başını vermekten çekinmeyecek bir kardeşinize diş geçirememiştir. Güçleri benim boynumu sizlerin karşısında eğmeye yetmemiştir. Ben başından beri Yüce Türk Adaleti ve Yargı Mensuplarımıza sonsuz biçimde güvendim. Çok şükür adalet de yerini buldu. Çok şükür her zaman olduğu gibi bugün de karşınızda alnı açık, başı dik biçimde durabiliyorum” dedi. 

 RESMEN AÇIKLAYACAK 
Yaşanan bu sürecin memlekete olan borcu bitmeden köşeye çekilmenin ancak meydanı boş bulacakların işine geleceğini düşündürdüğünü vurgulayan Şahin,  “Ben de halen binlerce dostumun, iş adamının bana en zor zamanlarımda bile gösterdiği teveccühe karşılık sorumluluk almaya devam etmem gerektiğine inandım” diyerek Alanya kültür Merkezi’nde resmi olarak ALTSO başkan adaylığını açıklayacağını söyledi. Şahin, herkesi adaylık açıklamasına davet etti. 

Üyelerimizden güç alıyoruz
 
Toplumun her kesiminin ve her sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini almaya devam eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALSMO üyeleri ile bir araya geldi. Üyeleri seçimden seçime hatırlamadıklarını vurgulayan Başkan Şahin, “Bütün başarılı çalışmalarımızı, üye odaklı projelerimizi, kalkınma projelerini değerli üyelerimizden aldığımız güçle yaptık” dedi.

Son Güncelleme: 14.09.2017 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81