5 işletmeye 7 gün ticaretten men cezası verildi

5 işletmeye 7 gün ticaretten men cezası verildi

02 Temmuz 2017 Pazar 23:34
5 işletmeye 7 gün  ticaretten men cezası verildi
Alanya’da turistleri kolundan çekip rahatsız ettiği ve çığırtkanlık yaptığı iddiasıyla 5 işletmeciye 7 gün ticaretten men cezası verilerek işyerleri mühürlendi.
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı denetimlerde yoldan geçen turistleri rahatsız ettikleri ve çığırtkanlık iddiasıyla 5 işyeri tespit edildi. Tespit üzerine Bankalar Caddesi ve Hükümet Caddesi'nde faaliyet gösteren 5 bar ve restoran, Alanya Kaymakamlığı'nın onayı ile bugün mühürlenerek kapatıldı. mühürlenen ve ticaretten 7 gün boyunca men edilen işletmelerin, aynı suçu tekrarlamaları halinde cezanın katlanarak artacağı, devamında ise ticaretten tamamen men edilecekleri öğrenildi. 
“BAŞKAN YÜCEL'İN KESİN TALİMATI VAR”
Tatil amacıyla Alanya'yı tercih eden turistlerin rahatsız edilmemeleri konusunda Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in kesin talimatının olduğunu söyleyen Zabıta Müdürü Hasan Akın, "Denetimlerimiz turizm sezonu boyunca devam edecek. Turisti rahatsız ettikleri belirlenen işyerleri benzer cezalara çarptırılacak. Huzurlu bir turizm sezonu geçirmek için tüm işletmelerin kurallara uyması kendi menfaatlerine olacaktır" dedi. 
Son Güncelleme: 02.07.2017 23:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81