1 milyon 300 bin TL’lik açılış

Yapımı 1 milyon 300 bin TL’yi bulan Cenaze Hizmetleri Binası, düzenlenen geniş katılımlı törenle hizmete sokuldu.

1 milyon 300 bin TL’lik açılış

Yapımı 1 milyon 300 bin TL’yi bulan Cenaze Hizmetleri Binası, düzenlenen geniş katılımlı törenle hizmete sokuldu.

11 Şubat 2019 Pazartesi 21:24
1 milyon 300  bin TL’lik açılış

Alanya Belediyesi tarafından ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında 1 milyon 300 bin TL’ye mal edilen ve Alanya’da bir ilk olma özelliği taşıyan Cenaze Hizmetleri Binası, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Ak Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın ve Kemal Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Ak Partili Menderes Türel, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, protokol üyeleri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla tören eşliğinde açıldı.
‘İYİ GÜNDE DEĞİL HER GÜN YANINIZDAYIZ’
Dev tesisisin açılışında konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Cenaze Hizmetleri Binamız, Alanya’ya kazandırdığımız bir çok sosyal belediyecilik hizmetlerimizin en güzel örneklerinden biridir. Biz, sadece iyi günde değil, vatandaşlarımızın en zor günlerinde de yanlarındayız. ‘Önce İnsan’ anlayışıyla, partimizin sosyal ve üretken belediyecilik misyonuyla hayata geçirdiğimiz Cenaze Hizmetleri Binamızın Alanyamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MORG VE OTOPSİ ODALARI DA BULUNUYOR
Cenaze Hizmetleri Binası’nda 4 adet 12 üniteli morg, otopsi ve savcı odası, cenaze yıkama odaları, bekleme salonları, ziyaretçiler için bay ve bayan mescit, personel ve idare odaları yer alıyor. Birçok hizmetin ayna anda verilebileceği Cenaze Hizmetleri Binası’nda vatandaşların taziyeleri kabulü için de ayrı bir alan oluşturuldu. Ayrıca cenaze namazı kılma yeri, cenaze hizmetleri için kullanılan çadır ve sandalye depolama binası, cenaze araçları için de otopark alanı bulunuyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alp 2019-02-12 10:18:26

buna Allah razı olsun denir

banner81