'Yaşanılacak Mekanlar İçin' Su Yapı Alanya

'Yaşanılacak Mekanlar İçin' Su Yapı Alanya

07 Ağustos 2017 Pazartesi 21:04
 'Yaşanılacak Mekanlar  İçin' Su Yapı Alanya
'Yaşanılacak Mekanlar İçin' sloganıyla yola çıkan Su Yapı Alanya, sloganının ve markasının patentini aldı 
 
'Yaşanılacak Mekanlar İçin’ sloganını şirket prensibi haline getiren Su Yapı ailesi, farklı tasarımlardaki kaliteli ürünleri kısa yoldan tüketiciye ulaştırmayı hedefliyor. İlerledikleri yolda her zaman en iyileri hedef aldıklarını belirten Alanya Su Yapı sahibi Fatih Uyar, “Bizim için müşterilerimizin memnuniyeti her şeyden önce geliyor. Yıllar içinde son derece güzel ürünlerin yanlış kullanım sonucu istenilen etkiyi vermediğini tecrübe ettik. Biz Su Yapı ailesi olarak müşterilerimize doğru ürünü doğru yerde kullandırmayı ve bunu yaparken de kaliteli ürünlerimizi ekonomik yoldan sizlere ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.
Şirket bünyesinde alt yapı tesisat malzemeleri, armatür grupları, duşakabin ve akrilik ürünlerinin yanı sıra vitrifiye gruplarda sınırsız marka ve model seçeneği sunan Su Yapı, müşterilerine ücretsiz olarak mimari destek, nakliye, montaj gibi hizmetler de sunuyor. Ekip olarak özveri ile çalıştıklarını belirten Uyar,” Yenilikleri ve modern tasarımları kalitemizden ödün vermeden en güncel şekilde sizlere sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Alanya'da önemli bir marka haline gelen Alanya Su Yapı sahibi Fatih Uyar, 1944 yılında kurulan Türkiye'nin en büyük ve köklü armatür fabrikası olan Acar Armatür'ün Alanya Bölge Bayiliğini de alarak, bünyesini genişletme yolunda sağlam adımlar atmaya da devam ediyor.
Son Güncelleme: 07.08.2017 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81