'Herkese kapımız açık'

Alanya Sevdalıları Derneği (ALSEV) Başkanı Kemal Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Haber Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık'ı ziyaret etti.

'Herkese kapımız açık'

Alanya Sevdalıları Derneği (ALSEV) Başkanı Kemal Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Haber Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık'ı ziyaret etti.

11 Kasım 2016 Cuma 11:03
'Herkese kapımız açık'
Alanya Sevdalıları Derneği (ALSEV) Başkanı Kemal Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Haber Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık'ı ziyaret etti. Ziyarette Yanık'a üzerinde 'Alanya Sevdalıları Derneği' yazan tişört hediye eden Yetkin, derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. 3 ay önce Alanya sevdalılarıyla derneği kurduklarını söyleyen Yetkin, "Derneği kurma amacımız Alanya'da birlik ve beraberliği oluşturmak oldu. Ayrıca gençlerimizi spora yönlendirmek ve üniversite okuyan Alanyalı gençlerimize burs ve yardım konularında çalışmalarımız oluyor. Faaliyetlerimiz arasında ayrıca kırsal mahallelerimizde maddi durumu iyi olmayan başta aileler olmak üzere ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Alanya'mızın unutulmaya yüz tutmuş örf ve adetlerini tekrar gündeme getirerek onları gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Ayrıca siyaset üstü bir yapılanmamız mevcut. Vatan haini olmayan her türlü siyasi görüşten arkadaşımız derneğimizde yer alıyor." dedi.
'ALANYASPOR BİZİM PRESTİJİMİZ'
Öncelikleri arasında Alanyaspor'un da olduğunu söyleyen Yetkin, "Alanyasporumuz Süper Lig'de ilçemizi başarıyla temsil ediyor. Bizlerde ALSEV olarak 78 adet kombine ve 80 adet forma satın alarak hem kulübümüze destek olduk. Ayrıca hem iç hem de dış saha maçlarına elimizden geldikçe giderek takımımıza 90 dakika boyunca destek oluyoruz. Alanyaspor ilçemizin tanıtılması ve prestiji konusunda çok önemli bizde bunun bilincinde olarak hareket ediyoruz" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 11.11.2016 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81