'Eskiden bizler böyle hizmetleri bilmezdik'

Yeniköy Mahallesi’nde 7 yıldır engelli olarak yaşayan Mehmet Barcın’ın akülü arabasını rahatça kullanabilmesi için evinin önündeki yol düzenlenerek asfaltı yapıldı.

'Eskiden bizler böyle hizmetleri bilmezdik'

Yeniköy Mahallesi’nde 7 yıldır engelli olarak yaşayan Mehmet Barcın’ın akülü arabasını rahatça kullanabilmesi için evinin önündeki yol düzenlenerek asfaltı yapıldı.

03 Şubat 2017 Cuma 20:25
'Eskiden bizler böyle  hizmetleri bilmezdik'

Alanya Belediyesi, Yeniköy Mahallesi’nde 7 yıldır engelli olarak yaşayan Mehmet Barcın’ın en büyük problemlerinden birisi olan yol sorunu çözüldü.  Evinin yolu bozuk olduğu için arabasını kullanamadığını belirten MS (EMES) hastası Mehmet Barcın, yol sorununu çözen Başkan Yücel’e teşekkür etti.
EN BÜYÜK SORUNLARINDAN BİRİSİ ULAŞIM
Engelsiz Alanya ve Sosyal Hizmetler projeleri ile ilklere imza atan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsal mahallelerdeki engelli vatandaşların da umudu olmaya devam ediyor. Günlük hayatında birçok zorluklar yaşayan engelli bireylerin başta ulaşım olmak üzere yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturan Alanya Belediyesi, son olarak evinin yolu bozuk olduğu için ulaşımda zorluk yaşayan Mehmet Barcın’ın imdadına yetişti.
BARCIN: “ESKİDEN BÖYLE HİZMETLERİ BİLMEZDİK”
Yeniköy Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Barcın, 7 yıl önce MS (EMES) hastalığı nedeniyle sol tarafının felç olduğunu ifade ederek; “7 yıldır engelli olarak yaşamımı sürdürüyorum. Alanya belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nin verdiği tüm hizmetlerden faydalanıyorum. Ancak evime kendi imkânlarımla gidip gelemiyordum. Şimdi Başkanımız Yücel sayesinde bu sorunumda çözüldü. Eskiden bizler böyle hizmetleri bilmezdik. Şimdi her yere hizmet götürülüyor. Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 03.02.2017 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81