'Can kaybı olmaması tek tesellimiz'

'Can kaybı olmaması tek tesellimiz'

05 Haziran 2017 Pazartesi 19:19
'Can kaybı olmaması tek tesellimiz'
Alanya'da geçtiğimiz Cumartesi günü Çevreyolu üzerinde faaliyet gösteren Öz Tuna Otel Ekipmanları'nda çıkan yangında işyeri ve binanın birinci katındaki evler adeta küle dönerken, işyeri ve evlerde büyük maddi hasar meydana gelmişti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürülürken, işyeri sahibi Burhaneddin Yılmaz'a Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin 'Geçmiş olsun' ziyareti yaptı. Tamamen yanan dükkanda inceleme yapan Şahin, "Can kaybı olmaması tek tesellimiz. Rabbim tüm vatandaşlarımızı ve üyelerimizi bu tür talihsiz kazalardan korusun" dedi.
GÜNEY VE ORAL'DAN ZİYARET
Öte yandan işyeri sahibi Yılmaz'ı dün ziyaret edenler arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Alanya İtifaiye Müdürü Mehmet Oral'da vardı. Güney ve Oral işyeri sahibi Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Tamamen yanan dükkanda inceleme yapan Güney, yangında can kaybı olmamasına sevindiklerini, ancak hasarın büyük olması nedeniyle üzüntülerinin büyük olduğunu kaydetti. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 05.06.2017 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81