'Bütün kurumlarımızla işbirliği içinde olacağız'

'Bütün kurumlarımızla işbirliği içinde olacağız'

14 Eylül 2017 Perşembe 18:23
'Bütün kurumlarımızla  işbirliği içinde olacağız'
Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya’da göreve yeni başlayan Başsavcı Yasin Emre, SGK Müdürü Muharrem Kaya ve Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan’ı makamlarında ziyaret etti.
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Hal Müdürü Halit Parlayüksel ve İtfaiye Müdürü Mehmet Oral ile birlikte ilk olarak Alanya SGK Müdürü Muharrem Kaya’yı ziyaret etti. Karşılıklı görüşmede her iki kurumun yaptığı çalışmalar konusunda  görüş alış verişinde bulunuldu. Güney, Kaya’ya Alanya’daki görevinde başarılar diledi. 
Güney ve birim amirleri daha sonra Alanya Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan’ı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette karşılıklı sohbet edildi ve Güney Kaya’yı yeni görevinden dolayı tebrik etti. 
Koordinatör Güney günün son ziyaretinde Alanya Adliyesi’ne giderek Alanya Başsavcılığı görevine yeni başlayan Yasin Emre’yi birim amirleriyle birlikte makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Denetimli serbestlik kapsamında yapılan protokolle Büyükşehir bünyesinde çalıştırılan hükümlüler konusundaki projenin geliştirilmesi ve bu konuda adımlar atılması değerlendirildi. 
Koordinatör Güney ziyaretler sırasında yaptığı değerlendirmede, “Biz Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi olarak ilçemizde faaliyet gösteren tüm resmi kurumlarımızla işbirliği içinde çalışıyoruz. Alanyamızı geliştirecek ve yararına olacak tüm hizmetlerde kurumlarla işbirliğimiz devam edecek. Bugüne kadar güzel projelere birlikte imza attık. Bundan sonra da şehrimiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 
 
Son Güncelleme: 14.09.2017 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81