'Alanyamız AK projelere kavuşuyor'

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "Alanya-Antalya Otoyol Projesi kısa sürede başlayacak. Araştırma ve Eğitim Hastanesi'ni açıyoruz. 500 Yataklı Devlet Hastanesi Projesi de hazırlanıyor" dedi.

'Alanyamız AK projelere kavuşuyor'

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "Alanya-Antalya Otoyol Projesi kısa sürede başlayacak. Araştırma ve Eğitim Hastanesi'ni açıyoruz. 500 Yataklı Devlet Hastanesi Projesi de hazırlanıyor" dedi.

14 Şubat 2017 Salı 20:02
'Alanyamız AK projelere kavuşuyor'
 Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Antalya'da 732 milyon TL değerindeki 67 tesisin açtıklarını açıklayan Adalet ve Kalkınma Partisi Başkanı Mustafa Berberoğlu, Alanya'ya da yeni müjdelerin verilmesinin kendileri için memnuniyet verici olduğunu söyledi. Alanya ve Antalya'nın merkezi hükümetten hak ettiği hizmeti aldığını söyleyen Başkan Berberoğlu, "Bu hizmetlerin Alanyamıza ve Antalyamıza gelmesinde büyük katkısı olan Başbakanımıza, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, milletvekillerimiz ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e Türel'e teşekkür ediyorum. Gerçekten Alanya hizmet açısından çağ atlamıştır. Önümüzdeki süreçte ikinci bir toplu açılış töreni daha düzenlenecektir. Bunlar yatarak olmuyor, çalışarak oluyor. Ve bir taraftan da Alanya'nın geleceğiyle projeler hazırlanıyor. Alanya-Antalya Otoyol Projesi'ne ilişkin fizibilete çalışmaları bitti, proje çalışmaları yapılıyor. Başbakanımız, Antalya'daki törende Otoyol Projesi'nin ihalesinin de en kısa sürede yapılacağının müjdesini verdi. Ulaşımda Alanya gerçekten AK Parti döneminde çağ atlıyor. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) bünyesindeki Tıp Fakültesi de yatırım programına alınıyor. Şehrimize 500 Yataklı yeni Devlet Hastanesi kazandıracağız. Yeni hastanenin programa alınması yönünde Bakanımız Çavuşoğlu çalışma yapıyor. Alanya'da inşa edilen 600 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni de bir kaç gün sonra hizmete açacağız. Hastanenin açılışını Antalya'daki ikinci toplu açılış törenine yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

"ÇAVUŞOĞLU VE TÜREL'İN KATKISINI İNKAR EDEMEYİZ"
Alanya Doğu Çevreyolu Projesi ve o proje kapsamında iki tane köprülü kavşak projesini de inşa etmeye başladıklarını ifade eden Berberoğlu, "Katlı Kavşak Projesi ve Doğu Çevreyolu'nun tamamlanmasıyla Alanhya trafiği büyük ölçüde rahatlayacaktır. Bu hizmette Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in çok büyük emekleri var. Burada Alanya'nın Ankara'da siyaset anlamında çok güçlü olmasıyla bu projeler zamanında gerçekleşmiştir. Dışişleri Bakanımızın katkıları, milletvekillerimizin çabaları gerçekten Alanya için bir şanstır. Bunu da en iyi şekilde değerlendiriyoruz."
Son Güncelleme: 14.02.2017 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81