Alanya yolunda feci kaza

Manavgat’ta meydana gelen trafik kazasında çarpmanın etkisiyle ticari taksi içinde yola fırlayan kadın yolcu hayatını kaybetti.

Alanya yolunda feci kaza

Manavgat’ta meydana gelen trafik kazasında çarpmanın etkisiyle ticari taksi içinde yola fırlayan kadın yolcu hayatını kaybetti.

28 Mayıs 2017 Pazar 21:02
Alanya yolunda feci kaza
Kaza dün akşam saatlerinde Alanya-Antalya D400 karayolu otogar kavşağında üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Alanya istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan Bekir Arslan’ın kullandığı 07 J 0060 plakalı ticari taksi, Sorgun istikametinden D-400 Karayoluna çıkmakta olan İsmail Uçar’ın kullandığı 07 FUJ 03 plakalı tur midibüsü ile çarpıştı.
Tur midibüsünün önünde sürüklenen ve devrilen ticari takside yolcu olarak bulunan Türkan Öztürk isimli kadın araçtan fırlayarak ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan ticari taksi sürücüsü Bekir Arslan’ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Hastanede hayatını kaybedin Türkan Öztürk'ün bir dergide reklamcı olarak görev yaptığı öğrenildi. Ticari taksinin kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilirken Kazanın ardından tur midibüsü sürücüsü İsmail Uçar, polis tarafından gözlem altındı. 
EŞİ DE TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Türkan Öztürk'ün, 25 Mayıs 2008 yılında eşi Kadir Öztürk'ün kullandığı motosiklet ile çalıştıkları otelden Manavgat'a dönerken Side Kemer bölgesinde geçirdikleri trafik kazasında Kadir Öztürk'ün hayatını kaybettiği, Türkan Öztürk'ün ise kazadan yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi. 
Son Güncelleme: 28.05.2017 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81