Alanya'yı üç boyutlu izlediler

Bu yıl Antalya'da 7. si düzenlenen Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ANFAŞ, belediyelerin ve firmaların katılımı ile ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Alanya'yı üç boyutlu izlediler

Bu yıl Antalya'da 7. si düzenlenen Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ANFAŞ, belediyelerin ve firmaların katılımı ile ziyaretçilerine kapılarını açtı.

23 Mart 2017 Perşembe 22:43
Alanya'yı üç  boyutlu izlediler


ANFAŞ'ta düzenlenen 7.’si Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'na bu yıl Alanya Belediyesi de katıldı. Türkiye'den birçok büyükşehir ve ilçe belediyelerinin katıldığı şehircilik ve teknoloji fuarında yer alan Alanya Belediyesi'nin standına davetliler ve katılımcı firmalar yoğun ilgi gösterdi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve çok sayıda davetlinin katılımı ile açılan Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı 4 gün ziyaretçilere açık olacak.
UZAY ÇADIRINDA ALANYA TANITILDI
Fuarda Alanya Belediyesi'nin standına davetliler ve katılımcı firmaların ilgisi yoğun oldu. Bu yıl fuarda farkındalık yaratan Alanya Belediyesi, özel olarak tasarlattığı Uzay Çadırı'nda davetlilere Alanya'yı ve Alanya Belediyesi'nin hizmetlerini 3 boyutlu olarak izlettirdi. İlk günde standa ilginin bir hayli fazla olduğunu belirten Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp; “Alanya Belediyesi olarak ilçemizin tanıtımı ve çalışmalarını her türlü platformda ve etkinliklerde tanıtmaya devam ediyoruz. Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda bizde yerimizi aldık. Misafirlerimize Alanya'yı ve belediyemizin faaliyetlerini Uzay Çadırı'nda farklı bir gösterimle anlatıyoruz. Dört gün boyunca fuarda Alanyamızı tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.
Son Güncelleme: 23.03.2017 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81