Alanya'ya dereceyle döndü

Alanya'ya dereceyle döndü

08 Temmuz 2017 Cumartesi 02:46
Alanya'ya dereceyle döndü
Bolu’da gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Kick Boks Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Türkiye Kick Boks Federasyonunun Karaçayır Mahallesi’ndeki tesislerde düzenlediği şampiyonada, büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde 64 ilden 3 bin 400 sporcu mücadele etti. Final müsabakalarının ardından madalya töreni düzenlendi. Törende, dereceye giren sporcu ve takımlara madalya ve kupalarını Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem takdim etti. Kupa ve madalyalarını alan sporcular "kırmızı, beyaz, en büyük Türkiye" diye tezahürat yaptı.
Alanya Fight Club Spor Klübü Derneği sporcularından Büşra Küçük, şampiyonadan ikincilikle döndü. Başarısının gururunu yaşayan Büşra Küçük, 20-26 Temmuz tarihleri arasında Niğde’de düzenlenecek olan şampiyonaya hazırlandıklarını söyledi. Niğde’de şampiyonaya da Alanya Fight Club Spor Klübü Derneği olarak Antrenör Cemil Coşkun, Levent Urhan, Cansu Bükülmezoğlu, Kenan Kurt, Hikmet Öztürk, Büşra Küçük katılacak. 
Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, şampiyonayla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Burada 15 Temmuz için düzenlemiş olduğumuz şampiyonada, Türkiye tarihi açısından büyük bir rekor kırıldı. Şampiyonaya 3 bin 400 sporcu katıldı." diye konuştu. Çok güzel müsabakaların geçtiğine işaret eden Kayıcı, "Müsabakalarda gerek Avrupa gerekse dünya şampiyonasına gidecek olan takımları belirlemek için çalıştık. Çok çekişmeli karşılaşmalar oldu. Biz burada her şeyden memnun kaldık. Bizi bu şekilde ağırladıkları için Bolu halkına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
 
Son Güncelleme: 08.07.2017 02:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81