Ülkenin kaderini belirleyecek olan Referandum'un galibi AK parti olurken, kaybedeni ise maalesef Antalya ve Alanya oldu.
Sayın Alanyalı Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu gibi bir değerin kıymetini bilemedi bazı kesimler.
Göreve geldiği günden bu tarafa başta turizm olmak üzere eğitim ve tarım alanında her türlü desteği veren adeta Alanya'nın önümüzdeki 50 yılına damga vuracak yatırımları kazandıran Sayın Çavuşoğlu'nun memleketinde bu olmamalıydı. Bırakın ilçeleri illere bile yapılması çok zor olan 2 üniversite kazandırdı. Uçak inemez denen havaalanını açtırdı. Rus ve Ukrayna krizini çözdü. Tüneller açtırdı, Bölge Hastanesi bitti. Bunun gibi daha birçok olmaz denilen hizmetleri bölgemize kazandırdı. Böylesine değerli ve memleketini bu derece seven bir Bakanımız varken, çıkan sonuç bu olmamalıydı. Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde bile birçok il gerçeği görürken, Antalya-Alanya bunu göremedi ne yazık ki. Yazıklar olsun size verilen bu hizmetlere, yapılan bu hizmetler size haram zıkkım olsun demek geliyor içimden ancak demeyeceğim. Bakanımızın elini güçlendirmek varken, bu nankörlük, çekememezlik, bu haset, bu kin, bu nefret, bu kompleks niye? Bakanımız yine de o kadar büyük bir insan ki yaptığı açıklama ile bu kişilere ders verdi. Teşekkürler Sayın Bakanım yaptıklarınız ve bundan sonra yapacaklarınız için. Türkiye, Antalya ve Alanya sizinle gurur duyuyor. Başta MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu olmak üzere, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve ekibine de özverili çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81