Alanya Türel'e hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 12 Haziran Pazartesi günü bazı incelemelerde bulunmak ve halkla iftar programına katılmak üzere Alanya’ya geliyor.

Alanya Türel'e hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 12 Haziran Pazartesi günü bazı incelemelerde bulunmak ve halkla iftar programına katılmak üzere Alanya’ya geliyor.

09 Haziran 2017 Cuma 00:27
Alanya Türel'e  hazırlanıyor!
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Türel’in Alanya programı hazırlıkları kapsamında birim amirleriyle bir araya geldi. Güney başkanlığında yapılan toplantıya Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, İtfaiye Müdürü Mehmet Oral, Hal Müdürü Halit Parlayüksel, Mezarlıklar Müdürü Yakup Gök ve Kısal alan sorumlusu Arif Yeni katıldı. 
Toplantıda Türel’in 12 Haziran Pazartesi Alanya’da yapacağı toplantılar, görüşmeler ve devam eden yatırımları inceleme programı ile Cuma Pazarı’nda düzenlenecek iftar etkinliği ayrıntılarıyla ele alındı ve yapılacak hazırlıklar gözden geçirildi. 
Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Menderes Türel’in 12 Haziran’da ilçemize yapacağı ziyareti ele aldık. Yapılacak toplantı, görüşme ve devam eden çalışmaların yerinde incelenmesi programlarının detayı üzerinde çalıştık. Ayrıca Alanya Cuma Pazarı’nda gerçekleştireceğimiz iftar programı hazırlıklarını değerlendirdik. İftar programına tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.  
 
Son Güncelleme: 09.06.2017 00:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81