Alanya Tıp'ta güçleniyor

ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi, genel cerrahi ve mikro biyoloji alanında akademik iki uzman doktoru kadrosuna katarak daha da güçlendi.

Alanya Tıp'ta güçleniyor

ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi, genel cerrahi ve mikro biyoloji alanında akademik iki uzman doktoru kadrosuna katarak daha da güçlendi.

27 Şubat 2017 Pazartesi 20:39
Alanya Tıp'ta güçleniyor
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi mikro biyoloji ve genel cerrahi alanında iki akademik uzman doktoru daha kadrosuna katmayı başardı. Alanya’yı sağlık alanında bir adım daha ileri taşıyacak olan alım sonrası, göreve başlamadan önce ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, Mikro Biyoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Bora Doğan ve Genel Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Serkan Şengül, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nı makamında ziyaret etti.  Ziyaretin ardından bir açıklama yapan ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, alanında uzman genç ve başarılı iki doktoru kadrolarına kattıkları için mutlu olduğunu söyledi.  İşbirliği içerisinde yürütülen çalışmaların meyvelerini vermeye başladığını ifade eden Rektör Pınarbaşı,  genel cerrahi ve mikro biyoloji alanında göreve başlayacak olan iki uzman doktora,”Vatandaşlarımıza karşı bizleri ve üniversitemiz en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Yapacağınız özverili çalışmalar sayesinde önce Alanya’da yaşayan vatandaşlar ile en iyi şekilde ilgileneceğinizi biliyorum. Bizlerde yaptığınız çalışmaların takipçisi olacağız ve sizlerin sayesinde Alanya’yı sağlık alanında daha ileri seviyelere noktalara taşıyacağız. Yeni görevinizde hepinize başarılar diliyor ve Alanya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAŞHEKİM YAZAN: “GURURLUYUZ”
Ziyaret sonrası iki genç ve başarılı doktoru daha kadrolarına katmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, “Öncelikle İki genç ve başarılı uzman doktorumuzu kadromuza katmaktan dolayı gururluyuz. Sağlık kadromuz artık daha da güçlendi. Ben inanıyorum ki daha da güçlenmeye devam edecek. Üniversitemizle imzaladığımız Ortak Kullanım Protokolü’yle beraber, işbirliği ve istişare ile yürüttüğümüz çalışmalar sayesinde Alanya sağlık alanında hak ettiği noktaya geleceğine inanıyorum.  Bu vesile ile Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na ve Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Fatih Gültekin’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ALANYA’YA HALKI’NA LAYIK OLACAĞIZ”  
Ziyarette, Alanya’nın çok güzel bir şehir olduğuna değinen Genel Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Serkan Şengül, “Alanya dünyanın en güzel şehirlerinden birisi.  Sayın Rektörümün de ifade ettiği gibi Alanya halkına layık olacağız” dedi.  Mikro Biyoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Bora Doğan ise, “Üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bunun için elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız” dedi. Ayrıca iki uzman Doktor, Rektör Pınarbaşı’na kendilerini ziyaretine kabul ettiği için teşekkür ettiler.
Son Güncelleme: 27.02.2017 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81